|
Żona |
| Autor |
Wiadomość |
basia
|
Wysłany: 2010-06-14, 23:39 Żona
|
|
|
Witam wszystkich.
Mój mąż dowiedział się o chorobie parę miesięcy temu. Ja sama nie jestem chora, natomiast bardzo staram się go wspierać. Nie wiem na ile mi to wychodzi, mam tylko nadzieję, że on to czuje. Jest bardzo zamknięty w sobie, ciężko się z nim o tym rozmawia. Poza tym pracuje w innym mieście i widujemy się rzadko . Bardzo go kocham i wierzę, że uda nam się pokonać wszystkie przeciwności losu. Mamy śliczną córeczkę, która chociaż ma tylko 5 lat, swoją obecnością daje mam siły do dalszej walki. Czasami jestem bezsilna, patrząc na jego łzy!! Ale jestem pewna, że przy dzisiejszym postępie medycyny uda się znaleźć lekarstwo na tą chorobę. Jestem naprawdę dobrej myśli Może z waszą pomocą uda mi się jeszcze bardziej męża wspierać.
Kochany mężu:
Chociaż piszę tutaj pod zmienionym imieniem, mam nadzieję, że przeczytasz to co napisałam i "otworzysz się" na moją pomoc Pamiętaj, że zawsze będę Cię we wszystkim wspierać i możesz na mnie liczyć. Bardzo Cię kocham!!!!!!! |
|
|
|
 |
Ela

|
Wysłany: 2010-06-16, 09:47
|
|
|
| Basiu, piękne to, co piszesz :) Trudno jest patrzeć na cierpienie bliskiej osoby, nie mogąc jej pomóc. |
_________________ Ela
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
Beata

|
Wysłany: 2010-06-16, 14:31
|
|
|
| Dobrze , że wspierasz męża , to jest bardzo ważne . Wiem sama po sobie , ze bez wsparcia bliskich nie dałabym rady . |
_________________ Pozdrawiam Beata |
|
|
|
 |
Tlen
|
Wysłany: 2010-08-08, 10:36
|
|
|
| Sprubować mozna rehabilitacji Pnf.Poadrawiam was |