Serdecznie zapraszamy do
odwiedzenia naszej strony ataksja.org.pl Strona
Forum korzysta z plików cookies w celu realizacji usług
zgodnie z Polityką
Prywatności Możesz określić
warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce lub
konfiguracji usługi.
Wysłany: 2013-11-03, 17:49
Ciebie też terroryzuje??
_________________ Ela
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
— Jan Paweł II
Moja Nusia, to też terrorystka i psotnica.Jak była mała, to w oknach nie mogło być firan,gdyż wszystko zrywała.(raz nawet zaleciała z karniszem).Toleruje tylko męża.U niego tylko siedzi na kolanach i tylko on może ja czesać .Teraz ma 5 lat i trochę się uspokoiła. A ja chciałam kota na kolanka
_________________ Pozdrawiam Iwona
"Życie nie jest ani lepsze,ani gorsze od naszych marzeń.Jest tylko zupełnie inne."
Wysłany: 2013-11-03, 21:49
Ja miałam kiedyś psa, tzn. dzieci chcialy go mieć, a ja się nim opiekowałam.
_________________ Ela
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
— Jan Paweł II
Moja Kicia też uznaje męskie towarzystwo,
chociaż ja jestem uznawana - jak jest głodna
Potrafi zaprowadzić mnie do lodówki i miałczeniem upomina się o papu
ale jest cudna i nie wyobrażam sobie domu bez niej.
Moja Nusia, to też terrorystka i psotnica.Jak była mała, to w oknach nie mogło być firan,gdyż wszystko zrywała.(raz nawet zaleciała z karniszem).Toleruje tylko męża.U niego tylko siedzi na kolanach i tylko on może ja czesać .Teraz ma 5 lat i trochę się uspokoiła. A ja chciałam kota na kolanka
To ja Ci oddam swojego . Będziesz miała na kolanka , na głowę , gdzie tylko chcesz. Masaż też robi
Wysłany: 2014-01-19, 13:30
_________________ Ela
— Jan Paweł II
To ja Ci oddam swojego . Będziesz miała na kolanka , na głowę , gdzie tylko chcesz. Masaż też robi
Teraz mam problem ,bo się łasi i wchodzi mi pod nogi.Wywalić się można przez nią.
"Życie nie jest ani lepsze,ani gorsze od naszych marzeń.Jest tylko zupełnie inne."
Teraz mam problem ,bo się łasi i wchodzi mi pod nogi.Wywalić się można przez nią. [/quote]
To ja mam tak z psem. Swoją poduszkę do spania ma w koncie w przedpokoju. Ale ma manię brania poduszki w zęby i przenoszenia na środek przedpokoju . I ja w nocy jak idę siku , albo do kuchni to muszę uważać na ciemność i na psa - bo na bank leży gdzieś po środku na mojej drodze.
Teraz mam problem ,bo się łasi i wchodzi mi pod nogi.Wywalić się można przez nią.
To ja mam tak z psem. Swoją poduszkę do spania ma w koncie w przedpokoju. Ale ma manię brania poduszki w zęby i przenoszenia na środek przedpokoju . I ja w nocy jak idę siku , albo do kuchni to muszę uważać na ciemność i na psa - bo na bank leży gdzieś po środku na mojej drodze.[/quote]
No to mamy!
To ja mam tak z psem. Swoją poduszkę do spania ma w koncie w przedpokoju. Ale ma manię brania poduszki w zęby i przenoszenia na środek przedpokoju . I ja w nocy jak idę siku , albo do kuchni to muszę uważać na ciemność i na psa - bo na bank leży gdzieś po środku na mojej drodze.
No to mamy! [/quote]
NO , NIE DOŚĆ ŻE LEDWO LEZĘ TO JESZCZE JAKIS SLALOM USKUTECZNIAM .
Wysłany: 2014-06-24, 10:34
wreszcie ktoś robi to, co ja chcę
_________________ Ela
— Jan Paweł II
KuKsU
Wysłany: 2014-06-25, 08:21
- Kochanie, kupiłam kotu karton.
- Jak to kupiłaś karton?
- No normalnie. Poszłam do sklepu i kupiłam mu karton.
- W jakim sklepie byłaś?
- W obuwniczym, bo tam mają takie kartony w sam raz na niego.
Wiecie ja mam dwa koty. Jak byłam ostatnio w obuwniczym kupiłam dwa kartony, ale jeden kot zaadoptował oba... chyba muszę iść jeszcze raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum