|
piszcie tu, jeśli znajdziecie jakiś ośrodek z metoda PNF |
| Autor |
Wiadomość |
Ela

|
Wysłany: 2010-03-16, 11:16 piszcie tu, jeśli znajdziecie jakiś ośrodek z metoda PNF
|
|
|
| Znalazłam w sieci świetny ośrodek - organizuje turnusy rehabilitacyjne. Rehabilitacja metodą PNF! |
_________________ Ela
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
Ewa

|
Wysłany: 2010-03-16, 19:55
|
|
|
Skoro znalazłaś go w sieci, to może daj linka do strony. |
|
|
|
 |
Ela

|
Wysłany: 2010-03-16, 20:08
|
|
|
Córka czuwa, a mama ma sklerozę http://rehabilitacja-vivamus.pl/
daleko co prawda, na Mazurach, ale można Franka przy okazji odwiedzić. |
_________________ Ela
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
franek
Administrator

|
Wysłany: 2010-03-17, 22:52
|
|
|
| Ela napisał/a: | | na Mazurach, ale można Franka przy okazji odwiedzić. |
Serdecznie zapraszam |
_________________ "Życie nie po to jest by tylko brać"
Pozdrawiam
Franciszek Gajek |
|
|
|
 |
Beata

|
Wysłany: 2010-03-18, 11:37
|
|
|
| We Wleniu też rehabilitują tą metodą . |
_________________ Pozdrawiam Beata |
|
|
|
 |
maria feliks
|
Wysłany: 2010-03-18, 11:59
|
|
|
| Elu ale nie wiadomo czy na Mazurach rehabilitują w ramach NFZ |
_________________ maria |
|
|
|
 |
Ela

|
Wysłany: 2010-03-18, 13:26
|
|
|
Być może nie, ale turnus nie refunduje przecież NFZ, tylko PFRON, to dwie różne instytucje.
Można sobie załatwić dofinansowanie z PFRONu, bądź jechać prywatnie. |
_________________ Ela
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
Ela

|
Wysłany: 2010-03-18, 22:33
|
|
|
| Beata napisał/a: | | We Wleniu też rehabilitują tą metodą . | Niestety, ale nie. Pytałam tam o to, ale nie. Pan Antoni jedynie coś może usiłuje coś podobnego robić, ale robi to zupełnie amatorsko i teraz, po cwiczeniach z PNF, widze, ze to jednak nie to samo. Aczkolwiek to co robi i tak nieporównanie duzo w stosunku do innych znanych mi rehabilitantów. |
_________________ Ela
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
Ela

|
Wysłany: 2010-03-19, 14:45
|
|
|
No więc tak - dzwoniłam dziś do tego ośrodka i dowiedziałam się, ze mają złozony wniosek o możliwość refundacji z PFRONu i to ponoć kwestia 2, 3 tygodni, jak będzie odpowiedź, miejmy nadzieję, że pozytywna.
Z NFZ nie mają kontraktu. |
_________________ Ela
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
Beata

|
Wysłany: 2012-11-27, 20:58
|
|
|
Witajcie kochani!!!
Właśnie wróciłam z rehabilitacji w órznie , pobyt bylbardzo owocny , znają się tam na rzeczy , z czystym sumieniem mogę Wam polecić ten szpital.
Pozdrawiam Beata |
_________________ Pozdrawiam Beata |
|
|
|
 |
franek
Administrator

|
Wysłany: 2012-11-27, 21:44
|
|
|
| Beata napisał/a: | Witajcie kochani!!!
Właśnie wróciłam z rehabilitacji w órznie , pobyt był bardzo owocny , znają się tam na rzeczy , z czystym sumieniem mogę Wam polecić ten szpital.
Pozdrawiam Beata |
Fantastycznie że masz znakomite oceny |
_________________ "Życie nie po to jest by tylko brać"
Pozdrawiam
Franciszek Gajek |
|
|
|
 |
AGATA

|
Wysłany: 2012-11-29, 15:01 Witam serdrcznie
|
|
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Mam pytanie i prośbę do Beatki-czy możesz więcej napisać o tym turnusie rehabilitacyjnym.
Jak nazywa się dokładnie ten ośrodek,czy można z ich strony wydrukować skierowanie?,
Pozdrawiam i miłego dnia |
_________________ POZDRAWIAM GORĄCO Agata |
|
|
|
 |
Ela

|
Wysłany: 2012-12-06, 18:28
|
|
|
Trochę namieszałam na Forum, bo ogarnęła mnie potrzeba porządków przedświątecznych chyba podzieliłam jeden temat posklejałam z drugim, zrobiłam jeden całkiem nowy - Nasze doświadczenia w załatwianiu rehabilitacji
chyba będzie czytelniej.
| Beata napisał/a: | http://www.szpitalrehabilitacyjny.com.pl/index.php?page=o-nas Piszę tu o órznie , bo nie wiem już gdzie mam pisać , myśle , że Agatka znajdzie mój wpis podaje link do strony szpitala , tam się dowiesz wszystkiego , w razie pytań napisz
Pozdrawiam Beata |
Przy okazji odkryłam, ze satysfakcją , że o órznie pisałam już dawno - http://www.ataksja.home.p...wforum.php?f=28 |
_________________ Ela
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
|
|