Strona Główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszej strony ataksja.org.pl
Strona Forum korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Poprzedni temat «» Następny temat
Sylwester ze Zgierza
Autor Wiadomość
Cr3dO
[Usunięty]

Wysłany: 2009-12-16, 11:59   Sylwester ze Zgierza

Hej
Nazywam się Sylwester i mieszkam w Zgierzu zaraz przy mieście Łódź.
Jestem zawodowym programista i mam nawet stronę :)

http://sgasiewski.pl/

choruje od roku ale wcześniej nie miałem czasu się zbadać :\

pozdrawiam ciepło wszystkich

Ela 

Wysłany: 2009-12-18, 07:37   

fajnie że jesteś z nami. jak masz sgtronę, to jest szansa, że lubisz intereet i bedziesz tu zaglądał :).Tylko nie mogę coś na nią wejść, wczoraj i dziś też nie.

Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
— Jan Paweł II

Cr3dO
[Usunięty]

Wysłany: 2009-12-19, 15:20   

elak napisał/a:
fajnie że jesteś z nami. jak masz sgtronę, to jest szansa, że lubisz intereet i bedziesz tu zaglądał :).Tylko nie mogę coś na nią wejść, wczoraj i dziś też nie.

Dziękuje, strona to moje portfolio gdzie mam zbiór prac które wykonałem a mogłem pokazać bo często jako podwykonawca danej agencji interaktywnej nie mogę przyznać się że ja to zrobiłem :)

prawa autorskie, majątkowe, etc.

Praca dobra bo siedzę w domu a przy Naszej chorobie mieć prace z wysiłkiem fizycznym to raczej niezalecane choć mogę się mylić, bo słabo znam chorobę i możne to jakaś forma rehabilitacji ruchowej.

Tak lubię Internet jak i komputer bo to ważne media w moim Życiu, dają mi prace i rozrywkę :)

Niestety wydaje mi się że będę tu rzadkim gościem bo po prostu nie mam czasu, terminy zlecenia, etc. :\ taka praca kodera

A jak już znajdę wolny czas to walczę z depresja czy relaksuje się nie przed kompem.

@Ela

Jaki masz problem z odwiedzeniem mojej strony? Czym się to objawia?

Ela 

Wysłany: 2009-12-21, 20:44   

dziś już weszłam :) to trzeba było w profil na Goldeline? nie zauważyłam tego.
Siedzenie w domu nie jest zbyt dobrym rozwiązaniem, ja mam pracę piętro niżej :) więc coś wiem na ten temat. Jeśli tylko możesz i masz ochotę to wychodź jak najczęściej, im więcej ruchu tym lepiej.

Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
— Jan Paweł II

Ela 

Wysłany: 2010-03-07, 10:50   

Sylwek, a można wiedzieć, jakie masz objawy? To w sumie dobry pomysł, że chcesz sobie załatwić stopień niepełnosprawności, bo daje on też inne uprawnienia.

— Jan Paweł II

Cr3dO
[Usunięty]

Wysłany: 2010-04-12, 08:53   

Witajcie

@Ela
Zdiagnozowali mi w Warszawie ze mam SCA-1 // z tego co wiem najpopularniejszy w Polsce.

Poruszam się chwiejnym krokiem, szybko sie mecze i mam straszna niechec do pracy, to główne i uciążliwe objawy.

Ela 

Wysłany: 2010-04-12, 09:01   

Zacznij się rehabilitować, będzie lepiej :)

— Jan Paweł II

Odpowiedz do tematu