|
LUŹNE ROZMOWY |
| Autor |
Wiadomość |
Bożena

|
Wysłany: 2010-01-29, 13:32 LUŹNE ROZMOWY
|
|
|
| kochani tak bardzo zmeczyla mnie ta przedluizajaca sie zima juz nie moge jej zniesc w ciagu tej cholernej zimy pogorszylo sie moje zdrowie pragne zieleni ciepla tym bardziej ze mieszkam w parku moze ta zima jest piekna ale ja nienawidze zimy moze nie mam racji ale psychicznie mnie ona dobija a oni mowia ze w marcu wciaz zima moj sasiad jezdzi na plugu juz 10 lat oni maja prognozy lugoterminowe on mowi to samo bardzo bym chciala zeby to sie nie spelnilo bo juz nie daje rade napiszczie jak wy znisicie ta zime |
_________________ bożena |
|
|
|
 |
Ela

|
Wysłany: 2010-01-29, 20:28
|
|
|
| Pieknie jest zimą ... za oknem. A w domu zamarzła mi woda W łazience, na szczęście tylko do wanny. Staram się samka nie wychodzić. pracę mam piętro niżej, więc mam super wygodnie :) |
_________________ Ela
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
Ela

|
Wysłany: 2010-01-29, 21:44
|
|
|
Widok z mojego balkonu
1nowe 0051.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 71165 raz(y) 45.19 KB |
nowe1 001.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 71165 raz(y) 41.15 KB |
|
_________________ Ela
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
Marzannag
|
Wysłany: 2010-02-02, 12:53
|
|
|
| pie......a zima |
|
|
|
 |
Bożena

|
Wysłany: 2010-02-03, 13:51
|
|
|
| wczoraj o 22 30 zmarla ta dorotka co byla w spiaczce w zwiazku z tym ze bardzo sie krztusila choroba uszkodzila miesien sercowy i powstalo duze niedotlenienie |
|
|
|
 |
Ela

|
Wysłany: 2010-02-05, 21:56
|
|
|
Przynajmniej się nie już .męczy.
Marzenko, Ty musisz dojeżdzać codziennie, a gdybyś wzięła zwolnienie lekarskie na ten czas? |
_________________ Ela
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
Marzannag
|
Wysłany: 2010-02-08, 12:12
|
|
|
Myślałam o tym, chyba tak zrobię. Bo wysiadam psychicznie i fizycznie.
M |
|
|
|
 |
Ela

|
Wysłany: 2010-02-08, 14:35
|
|
|
| idź jutro do swojego lekarza rodzinnego, nie3 czekaj na nic.Napisz, co załatwisz. |
_________________ Ela
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
Marzannag
|
Wysłany: 2010-02-09, 13:02
|
|
|
Byłam dzisiaj u lekarza rodzinnego, wyjaśniłam co i jak i dostałam zwolnienie do końca przyszłego tygodnia. Miałam problem z powiedzeniem o tym w pracy, ale jakoś przeszło.
Marzena |
|
|
|
 |
Ela

|
Wysłany: 2010-02-09, 14:12
|
|
|
Cieszę się, później, jak zima nie odpuści, idź po dalsze zwolnienie.
A wolny czas wykorzystaj na bycie z nami na Forum :) będzie Ci łatwiej żyć. |
_________________ Ela
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
Bożena

|
Wysłany: 2010-03-25, 14:21
|
|
|
| POWIEM DLACZEGO ZLIKWIDOWALAM NASZA KLASE Chociaz bardzo duzo osob ujawnilo sie z mojej podstawowki To denerwowalo mnie to jak bardzo ludzie przechwalaja sie swoim stanem materialnym zdjecia zmieszczali kolo swoich samochodow z zagranicy na wczasach dodawali po kilkanascie zdjec gdzie to nie byli co to nie widzieli jaka to maja wspaniala rodzine jakie to podad przecietne wnokijak urzadzone mieszkania Ja mysle ze nie na tym poega nasza klasa Chodzi o to ze nawet jak ludzie porozjezdzaja sie po swiecie przypomniec jak sie obecnie wyglada a nie jaki status materialny sie posiada Mialam takiego kolege klasowego ktory dodal juz 75 zdjec Wydaje mi sie ze z tego [owodu wiele osob polikwidowalo nasza klae zauroczenie bylo tylko na poczatku |
|
|
|
 |
Ela

|
Wysłany: 2010-03-25, 17:05
|
|
|
| Ja miałam kiedyś konto na naszej klasie, ale krótko, zlikwidowałam z powodu braku czasu. mam go tyle, że musze przeznaczać go na najważniejsze tylko sprawy. To Forum jest dla mnie bardzo ważne, dużo czasu tu wkładam, choć nie najważniejsze |
_________________ Ela
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
Bożena

|
Wysłany: 2010-03-25, 17:13
|
|
|
| bardzo to doceniam Elciu |
|
|
|
 |
Ela

|
Wysłany: 2010-03-25, 17:21
|
|
|
| Miło mi :):):) |
_________________ Ela
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
franek
Administrator

|
Wysłany: 2010-03-27, 09:04
|
|
|
| Bożena napisał/a: | | bardzo to doceniam Elciu |
Ja też :) |
_________________ "Życie nie po to jest by tylko brać"
Pozdrawiam
Franciszek Gajek |
|
|
|
 |
Bożena

|
Wysłany: 2010-04-06, 14:15
|
|
|
Elu mam pytanie ile kosztuje ten komplet sciereczek
ktore kupilas Juz dawno temu o nich slyszalam ale na alegro sa tez podrobki
[ Dodano: 2010-04-06, 14:19 ]
JESZSZE JEDNO PYTANIE -bardzo mnie boli w pachwinie tego gorszego biodra Elu co by mi pomoglo Ibuprom max nie pomaga WDZIECZNA CI BEDE JAK MI DORADZISZ |
|
|
|
 |
Ela

|
Wysłany: 2010-04-06, 17:17
|
|
|
Bożenko, ja kupiłam je w domu, na raty, płacę co miesiąc, na priv wyslę Ci namiary, jak mąż wróci, bo on je ma.
jestem zadowolona, bo sprząta sie rewelacyjnie, a i nie trzeba kupować srodków do czyszczenia.
Kilka dni temu widziAŁAM U ZNAJOMYCH ODKUrzacz, który sdam wyjezdża sprzątać :)
A z tym bólem - mocniejsze środki są na receptę, top raz, a drugi raz, że bez badania to nie wiem, co Cię tam boli. Całkiem możluiwe, żąe biodro, ale idź z tym do lekarza. |
_________________ Ela
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
Bożena

|
Wysłany: 2010-04-07, 10:53
|
|
|
Elu mam siasiacke -52 lata pietnascie lat temu wstawiane miala endoprotezy w leym biodrze i w prawym Dziesiec lat temu upadla i polamala staw do kturego mocowano endoproteze Poskladano jej jakos Nie minol rok upadla znowu Profesor w Poznaniu ktory wszczepial jej te endoprotezy zrobil jej przeswietlenie i powiedzial ze gdyby teraz otworzyl biodro to dy sie wszystko rozlecialo bo tak jesam wszystko pogruchotane ze nie ma juz do czego przymocowac endoprotezy MA PRZYKURSZ MIESNI JEDNEJ NOGI 10 centymetrow pieta uciekla do gory ta noga stapa tylko na palcach chodzi o kolach W lasciwie nie chodzi tylko skacae jak zabka Ona mi mowila ze przy zwyrodnieniu biodra jest duzy bol w pachwinie Przeczytalam to takze w necie P owiem ci Elciu ze mam dosc tych kolejek do ortopedy Zanim moj Danid bedzie mi mogl recepte wypidac duzo wody uplynie ja juz moge tego nie doczekac a jemu moze sie cos odwidziec i zmieni kierunek stodiow
[ Dodano: 2010-04-07, 13:09 ]
elu w aptece sa mikroelementy ktore chcialabym kupic sa takie same na alegro o dzwo drozsze przeczytaj o nich i powiec co o nich sadzisz
[ Dodano: 2010-04-07, 13:09 ]
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=975270868
[ Dodano: 2010-04-07, 20:18 ]
TROCHE DO SMIECHU ROBERT--- ZOBACZ KONIECZNIE http://www.youtube.com/watch?v=Iep-kngTKBc
[ Dodano: 2010-04-07, 20:27 ]
Elu czy masz na mysli cos takiego http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=963511946
[ Dodano: 2010-04-08, 09:49 ]
http://www.youtube.com/wa...feature=related |
|
|
|
 |
Marzannag
|
Wysłany: 2010-07-22, 15:06
|
|
|
| U Was też taka Kambodża z temperaurą? W słońcu jest chyba z 62 stopnie...... W ogóle ta pogoda daje nam się we znaki. Zima paskudna, wiosna dezczowa, lato upalne. Cudownie.... |
|
|
|
 |
Paweł

|
Wysłany: 2010-07-22, 21:44
|
|
|
| Tak, u mnie to jak na Saharze, a wczoraj jechałem na kwalifikację do Konstancina. Godzina czasu w autobusie bez klimy każdy się gotował. W Konstancinie wzięli mnie na cito i w październiku kolejna rehabilitacja :) |
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. |
|
|
|
 |
Ela

|
Wysłany: 2010-07-22, 22:50
|
|
|
Masz kapitalny podpis |
_________________ Ela
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
franek
Administrator

|
Wysłany: 2010-07-23, 14:25
|
|
|
| Paweł napisał/a: | | Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. |
Dla mnie także BOMBA !
Pozdrawiam
Franek |
_________________ "Życie nie po to jest by tylko brać"
Pozdrawiam
Franciszek Gajek |
|
|
|
 |
Paweł

|
Wysłany: 2010-07-24, 13:26
|
|
|
Dziękuję |
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. |
|
|
|
 |
zakrenata

|
Wysłany: 2013-10-30, 21:05
|
|
|
gdzie się podziewasz Agato tak mało piszesz pewnie takich nawiedzonych jak ja niewiele ale od czasu do czasu daj znak życia bo tak niewiele ze znajomych jest pewnie zalogowanych więc kontakt tylko telefoniczny jak mój na przykład z Wandą ale wiemy co u nas się dzieje |
|
|
|
 |
katarzynab_81

|
Wysłany: 2013-10-31, 20:05
|
|
|
Agatka się rehabilituje |
_________________ KAŚKA |
|
|
|
 |
AGATA

|
Wysłany: 2013-10-31, 20:18
|
|
|
witam Was wszystkie moje kochane faktycznie rehabilituję się i taki wycisk mi dają, że ledwo chodzę i rzadko tu zaglądam, ale obiecuję, że jak to skończę i przeżyję to będę częstym gościem. |
_________________ POZDRAWIAM GORĄCO Agata |
|
|
|
 |
zakrenata

|
Wysłany: 2013-10-31, 21:00
|
|
|
| aż ci zazdroszczę też bym wolała się rehabilitować ale nie mam takich możliwości zasmiast tego niestety maluję , placki piekę i gotuję źaręłko na jutro może to też gimnastyka ale nie PNF widzę jak o tej rehabilitacji nie słyszałam to było łatwiej być w niewiedzy ale trudno trzeba żyć dalej jutro gdzieś jedziecie czy was nawiedzają |
|
|
|
 |
AGATA

|
Wysłany: 2013-11-01, 18:42
|
|
|
Mogę tu?????????
Wreszcie mam chwilkę,,,,,,, oblecieliśmy z mężem i synkiem cmentarze, jakoś tak mi dziwnie
Pytałaś Reniu czy ktoś nas odwiedzi- nikt i my nigdzie nie ruszamy i może dlatego mam taki nastrój.......
Ale może tu trochę poszperam , super fotki |
_________________ POZDRAWIAM GORĄCO Agata |
|
|
|
 |
Ela

|
Wysłany: 2013-11-01, 19:56
|
|
|
Agatko, wsadź tam swoje zdjęcia, te które już wcześniej dałaś i na rowerze też |
_________________ Ela
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
zakrenata

|
Wysłany: 2013-11-01, 21:29
|
|
|
Oczywiście że nie mam pretensji tylko że te wszystkie zdjęcia takie kiepskie się sciągają nie tak jak na pocztę . Teraz poszli ostatni goście to zaraz zaglądam na stronę. Odwiedziła mnie 85 letnia ciocia , co roku tradycyjnie przychodzi ze swoją córką , to powiem wam że ona lepiej chodzi niż ja , jedyne pocieszenie mam w tym że mi lepiej głowa pracuje ale gdybym była w jej wieku to chyba nie kumała bym tyle co ona ha ha |
|
|
|
 |
Iwona 1972

|
Wysłany: 2013-11-01, 21:39 re
|
|
|
Renatko trzeba kliknąć w zdjęcie i się otwiera.Są bardzo ładne. |
_________________ Pozdrawiam Iwona
"Życie nie jest ani lepsze,ani gorsze od naszych marzeń.Jest tylko zupełnie inne." |
|
|
|
 |
zakrenata

|
Wysłany: 2013-11-01, 21:45
|
|
|
| Iwonka w którym miejscu zdjęcia kliknąć ja komputera wciąż się uczę do wszystkiego muszę dochodzić powoli i nie wszystko ogarniam |
|
|
|
 |
Iwona 1972

|
Wysłany: 2013-11-01, 21:57 re
|
|
|
Gdzie chcesz, oby w zdjęcie raz lub dwa klikasz i się otwiera w większym formacie. |
"Życie nie jest ani lepsze,ani gorsze od naszych marzeń.Jest tylko zupełnie inne." |
|
|
|
 |
zakrenata

|
Wysłany: 2013-11-01, 22:01
|
|
|
Jeśli już jestem przy głosie(spytacie kiedy nie jestem)nie wiem czy na tę stronę zagląda nasz kolega Adam bo nie daje znaku życia (pewnie go babskie gadki nie interesują i słusznie )ale zdaje mi się że on jest tym który wie coś o tworzeniu naszego forum , to może by powiększył zakres naszych ikonek jak np. na a a jest ich więcej , ja jestem całuśna a nie mam jak wysyłać całusków lub np. że idę spać czy pada śnieg itp. ja nie jestem ponura a tyle smutasków do użycia .Nie umie tego wysłać do odpowiedniej osoby bo zbyt krótko tu jestem więc liczę na was lub na to że może kiedyś to odczyta. |
|
|
|
 |
Ela

|
Wysłany: 2013-11-01, 22:29
|
|
|
Renatko, dobrze mówisz o tych emotikonach, ale Adam może tu nie zajrzeć.
Na Forum robi się coraz większy ruch. Musimy wszyscy zadbać, bo odpowiednie posty były w odpowiednich miejscach, a nie tam, gdzie akurat jesteśmy.
Na Forum są takie miejsca, szukanie ich wymaga na pewno wysiłku, ale się opłaci.
Nie gniwwwwewaj się, że znów coś w Twoim temacie mieszam, chciałabym posłać Ci buziaczka ale go nie ma, posyłam więc uśmiech , a nawet dwa
A swój post o emotikonach napisz w dziale org.- technicznym http://www.ataksja.home.p...wforum.php?f=71 |
_________________ Ela
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
zakrenata

|
Wysłany: 2013-11-01, 22:54
|
|
|
| Elu dzięki za wszystkiue informacje bo ja tu wciąż błądze próbowałam wejść w to miejsce gdzie pisze o tych słoneczkach ale odpowiada mi tylko że w tym temacie nie można pisać rzadnych postów no trudno może kiedyś będzie okazja wysyłam ci sto całusków choć ich nie mam na palecie |
|
|
|
 |
Ela

|
Wysłany: 2013-11-01, 23:25
|
|
|
Trzeba tam dodać nowy temat, jutro napiszę, jak się to robi Zdobędziesz jeszcze jedną umiejętność, co w naszej chorobie jest kapitalne |
_________________ Ela
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
Dorota75

|
Wysłany: 2013-11-02, 08:24
|
|
|
Tak, ja już się gubię w tych postach . Tu nowa na stronie - jakieś emotki , spraawy techniczne - nowe osoby
Normalnie Kogel Mogel Marian |
_________________ Pozdrawiam,
Dorota
"Dum Spiro Spero" |
|
|
|
 |
zakrenata

|
Wysłany: 2013-11-02, 09:20
|
|
|
| Dorotko moja kochana my z Elą czasem pędzimy z tematem bo ciągle coś nam do głowy wpada i piszemy to,co myślimy, więc nic dziwnego że inni nie nadążają za naszym myśleniem ale rzeczywiście ja forum traktuję jak rozmowę z kimś jeszcze nie opanowałam tego że pewnie trzeba wolniej ha ha ! ale ja nie umię tak dlatego często w zdaniach błędy czy literki nie te bo ręce nie są takie sprawne jak jeszcze głowa (na szczęście) |
|
|
|
 |
Ela

|
Wysłany: 2013-11-02, 09:25
|
|
|
Nie będzie tak źle - trochę to uporządkujemy, i będzie latwiej dodawać posty. teraz idę śniadanie robić, ale potem wrócę do tematu. Napiszę post na ten temat w miekscu do tego przeznaczonym - w sprawach technicznych. |
_________________ Ela
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
Dorota75

|
Wysłany: 2013-11-02, 09:34
|
|
|
Tak Moje Kochane :*
Ja z kolei mam specyficzny dobór słów i poczucie humoru często odbierane mylnie przez inne osoby Tak więc nie bierzcie sobie tego co mówię , aż tak mocno do serca . A ja w żaden sposób nie chcę kogoś urazić .
Mówiąc za bardzo do serca nie myślałam czasem ,że macie mieć w de to co mowię - hahahh - ŻART !!
CAŁUSKI DLA WAS :* MOJE SZAŁAPUTY :* |
Dorota
"Dum Spiro Spero" |
|
|
|
 |
zakrenata

|
Wysłany: 2013-11-02, 15:24
|
|
|
Droga moja Dorotko poznałam twoje poczucie humoru i lubię takowe cieszę się że chcesz cokolwiek pisać, właśnie takie pisanie o wszystkim to jak rozmowa i dlatego wciąż tu zaglądam , mimo że wróciłam z :oblotów:i gadałam jak zwykle to chcę z wami też pogadać .Dziś moje koleżanki ( bo pada)źle się czują a ja niewiedzieć czemu świetnie a zwłaszcza gadanie mi idzie jak logopedce dyklcja bez zarzutu ha ha ! nawet pisanie na klawiaturze idzie lepiej.Czy to nie dziwne że piszemy ty ja i Ela chcę wierzyć że inni nie mają czasu a nie że myślą że są poważniejsze rzeczy do pisania niż myto robimy ,ale wciąż o chorobie to niezdrowo czyż nie .Dorota czy widziałaś że na tym turnusie był tumult chłopstwa (ja w żadnym sanatorium nie widziałam) i żeby naszej grupy nie mieli za tę z problemem AA to nawet takie kaleki jak my miałyby branie HA HA HA( dla śmiechu) |
|
|
|
 |
Iwona 1972

|
Wysłany: 2013-11-02, 16:23 re
|
|
|
A ja to co |
|
|
|
 |
Adam L.
|
Wysłany: 2013-11-02, 17:59
|
|
|
| Dorota75 napisał/a: | Tak, ja już się gubię w tych postach . Tu nowa na stronie - jakieś emotki , spraawy techniczne - nowe osoby
Normalnie Kogel Mogel Marian |
Ja też, czasem po kilku godzinach i kilkadziesiąt postów czeka, nie nadążam
Wybaczcie proszę, jeżeli coś mi umknęło.
Dodam trochę nowych emotek, spoko na razie tylko ta. |
|
|
|
 |
Adam L.
|
Wysłany: 2013-11-02, 18:55
|
|
|
Dodałem jeszcze kilka |
|
|
|
 |
Dorota75

|
Wysłany: 2013-11-02, 19:05
|
|
|
O raju
Teraz Renia bedzie miała raj
Ta jest fajna |
Dorota
"Dum Spiro Spero" |
|
|
|
 |
Iwona 1972

|
Wysłany: 2013-11-02, 19:11 re
|
|
|
Ale fajne |
|
|
|
 |
zakrenata

|
Wysłany: 2013-11-02, 20:00
|
|
|
temu co ich wprowadził DZIĘKI!!! przyszłam z kościoła a tu taka niespodzianka aż nie wiem co użyć ale frajda tyle zabawy mam jak deziecko w sklepie z zabawkami, żebym miała głos to bym zaśpiewała z radości bije się że stracę głowę do pisania tylko będę ikonki testowała |
|
|
|
 |
zakrenata

|
Wysłany: 2013-11-02, 20:10
|
|
|
ale się wyżyję mój drogi Adamie ,a ja chyba Elu i tak się nie nauczę co mogę na tej stronie co nie , piszmy wszyscy co nam w duszy gra,bo to forum dla nas rodziny Ataksjowców chorych lub nie ,a jeśli kto by miał poważny problem,to też niech tu pisze wesprzemy go przecież |
|
|
|
 |
zakrenata

|
Wysłany: 2013-11-02, 20:19
|
|
|
nie mogę się powstrzymać nie tylko ja się chyba cieszę z tych bajerów bo jak na waszych wpisach je zobaczyłam to nie zależnie od treści, gęba mi się śmieje sama radość na stronie muszę wychamować dać szanse innym ja jestem ogrodnik to kwiatek prosdzę |
|
|
|
 |
|
|