Serdecznie zapraszamy do
odwiedzenia naszej strony ataksja.org.pl Strona
Forum korzysta z plików cookies w celu realizacji usług
zgodnie z Polityką
Prywatności Możesz określić
warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce lub
konfiguracji usługi.
Wysłany: 2013-07-18, 10:12 ĆWICZENIA-OCHOTA,CHĘĆ CZY LENISTWO
Ja tam nie wiem czy mam ochotę , chęć ,czy mi się chce ,przyjęłam to jako "mus " pewnie ,że mam lenia i robię sobie odpoczynek, ale wiem ,że to wszystko dla mnie, skoro sama nie zadbam nikt nie zrobi tego za mnie.Jako ,że mam wolny czas to wykorzystuję dla siebie ,powiedziałabym choroba "stoi prawie w miejscu.
Mobilizacja i cwiczenia.
-----------------------------
Pozdrawiam
Wysłany: 2013-07-18, 13:33 Re: ĆWICZENIA-OCHOTA,CHĘĆ CZY LENISTWO
Ania napisał/a:
;-) Ja tam nie wiem czy mam ochotę , chęć ,czy mi się chce ,przyjęłam to jako "mus " pewnie ,że mam lenia i robię sobie odpoczynek, ale wiem ,że to wszystko dla mnie, skoro sama nie zadbam nikt nie zrobi tego za mnie.Jako ,że mam wolny czas to wykorzystuję dla siebie ,powiedziałabym choroba "stoi prawie w miejscu.
Mobilizacja i cwiczenia.
-----------------------------
Pozdrawiam
Witam .Ja jak mam "lenia " nie robię nic, do niczego się nie zmuszam , dobrze mi to wychodzi taki bezruch .
Njczęściej włączam kompa gram w kulki,stawiam pasjansa, lub ogladam slajdy , są z całego świata, dla mnie super odprężenie, a jeszcze ktoś się włączy na skpe , wraca chęć i ochota
------------------------
Radości, miłego dnia
:roll: Witam .Ja jak mam "lenia " nie robię nic, do niczego się nie zmuszam , dobrze mi to wychodzi taki bezruch .
Njczęściej włączam kompa gram w kulki,stawiam pasjansa, lub ogladam slajdy , są z całego świata, dla mnie super odprężenie, a jeszcze ktoś się włączy na skpe , wraca chęć i ochota
------------------------
Radości, miłego dnia
Ja tam siedzę non stop na fejsie :) , gram w Farmeramę a teraz za Córkę w Wiejskie życie
Witam. słonecznie
Wczoraj wykonałam chyba 1 tyg,cwiczenia oddechowe i budujace siłę mięśni, sapiąć , dysząć, podpierając sie kijkami , wspierająć sie na ramieniu męża, idąc dookoła góry znalazłam się na szczycie "Wiezycy "ale jestem dumna z takiego wyczynu.
Taki marsz to jak pedałowanie na Waszym pięknym rowerze.
Miłego dnia
Pozdrawiam.
"Wieżyca " http://www.sleza.sobotka.net/index.php?go=31 to górka w masywie Slęzy - to niedzielny wpad spacerowy.
Stóg Izerski ze spacerem , gondolą zaliczyłam na majowym wypadzie-taki wysiłek utrzymuje mnie w jako takiej formie.
Miłego dnia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum