|
Iwona z Kalisza |
| Autor |
Wiadomość |
Iwona
|
Wysłany: 2012-04-16, 21:01 Iwona z Kalisza
|
|
|
| Witam serdecznie wszystkich Forowiczów :) Mam na imię Iwona i jestem z Kalisza. Moja ataksja wciąż nie jest zdiagnozowana. Forum czytam uważnie od pewnego czasu i przyznam, że wiele podpowiedzi dotyczących choroby wyczytałam właśnie z Waszych postów - m.in. jutro wybieram się na gastroskopię w celu wykluczenia celiaki.Nie wykryto również u mnie mutacji w genach SCA 1,2,3,7 - badania robione w Poznaniu). Dziękuję również za informacje dotyczące rehabilitacji - tutaj również wzbogaciłam swoją wiedzę. Takie forum jednoczące nas "ataksjowców" to świetny pomysł !!! Zawsze raźniej wśród ludzi rozumiejących siebie wzajemnie :) Ciepło pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Adam L.
|
Wysłany: 2012-04-17, 07:36
|
|
|
Witaj Iwonko :)
Czuj się jak u siebie w domu.
Kalisz piękne miasto.
Byłem kilka razy, także na pierwszym Ogólnopolskim Festiwalu Awangardy Beatowej w 1969 roku.
Pozdrawiam, również serdecznie :) |
|
|
|
 |
anna

|
Wysłany: 2012-04-17, 11:48
|
|
|
| czesc ja mieszkam w Kaliszu i choruje na ataksje moze sie poznamy w realu |
|
|
|
 |
Adam L.
|
Wysłany: 2012-04-17, 12:06
|
|
|
Anno, moim zdaniem nie powinno się podawać swoich namiarów na forum ogólnym.
Można to załatwić poprzez PW.
Różni ludzie buszują w internecie, nie zawsze przyjaźnie nastawieni.
Przepraszam, co złego to nie ja :) |
|
|
|
 |
Iwona
|
Wysłany: 2012-04-17, 13:55
|
|
|
Witajcie Kochani !
Adamie -masz rację, Kalisz jest niezwykle pięknym miastem pełnym magii i uroku. Spędziłam tu swoje dzieciństwo, potem mąż "porwał" mnie do innego miasta, po czym wróciłam tu znów "na starość" :) Co do festiwalu - myślę, że Kalisz z dumą może poszczycić się takimi historycznymi imprezami-perełkami na skalę ogólnopolską. Dziś zapraszam do nas chociażby na Kaliskie Spotkania Teatralne :) I dziękuję jeszcze za ciepłe przyjęcie na forum :)
Aniu - gdy przeglądałam wcześniej posty, dostrzegłam jedną osobę z Kalisza - Ciebie. Nawet wysłałam Ci prywatną wiadomość (szczerze mówiąc myślałam, że są problemy z tymi wiadomościami, że nie dochodzą do adresatów). Twój kontakt Aniu zapisałam, dziękuję bardzo za zaproszenie i zaufanie jednocześnie. W najbliższych dniach będę trochę zajęta, ale jak tylko znajdę wolną chwilę, z przyjemnością do Ciebie zadzwonię :)
PS: Dołączę się do apelu Adama - nie umieszczajcie na forum swoich danych osobistych. Dzisiaj tyle się słyszy o oszustach internetowych. |
|
|
|
 |
anna

|
Wysłany: 2012-04-17, 15:45
|
|
|
czesc to prawda ale ja dopiero tertaz o tym pomyślalam a drugi raz juz detgonie zrobieale z ttej rado/ści ze jest jakas osoba z KaLISZA STRTASCIŁAM rozum pózniej zobaczyłam prywatna wiadomośc i zapomniaŁAM ZE NASZA STRONE nie tylko chorzy odwiedzaja |
|
|
|
 |
anna

|
Wysłany: 2012-04-17, 16:49
|
|
|
| MAM PYTANIE,DO adAMA CYZ MOzna usunac ten post Ania |
|
|
|
 |
Ela

|
Wysłany: 2012-04-17, 19:02
|
|
|
| Aniu, Ty też mozesz go poprawić - ale już to zrobiłam za Ciebie :) |
_________________ Ela
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
anna

|
Wysłany: 2012-04-18, 07:14
|
|
|
| dziekuje bo tego nie umiem ANia |
|
|
|
 |
franek
Administrator

|
Wysłany: 2012-04-20, 14:38 Re: Iwona z Kalisza
|
|
|
| Iwona napisał/a: | | Witam serdecznie wszystkich Forowiczów :) Mam na imię Iwona i jestem z Kalisza. |
Ja też witam i zachęcam do przystąpienia także do Stowarzyszenia - informacja tu http://www.ataksja.org.pl |
_________________ "Życie nie po to jest by tylko brać"
Pozdrawiam
Franciszek Gajek |
|
|
|
 |
|
|