|
CZEŚĆ :) |
| Autor |
Wiadomość |
DOROTA [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-12-11, 17:23 CZEŚĆ :)
|
|
|
Witam,
Mam na imię Dorota, mam 36 lat i jestem z miasta Łodzi . Pozdrawiam Wszystkich , a może ktoś też jest z centrum , chętnie pogadam - jak i zresztą zw Wszystkimi - całuski - do następnego ;)) |
|
|
|
 |
DOROTA [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-12-11, 18:21
|
|
|
Buuuu :( nikt nie chce ze mną pisać , a ja wkładam tyle wysiłku we wcelowanie we właściwy klawisz ;))) hahahahahah |
|
|
|
 |
Adam L.
|
Wysłany: 2011-12-11, 20:55
|
|
|
Witaj Dorotko!
Musisz wybaczyć, ale ludziska w niedzielę zapewne więcej czasu poświęcają rodzince :)
Zajrzą na pewno późnej :
Adam |
|
|
|
 |
Adam L.
|
Wysłany: 2011-12-11, 21:25 Re: CZEŚĆ :)
|
|
|
| DOROTA napisał/a: | Witam,
Mam na imię Dorota, mam 36 lat i jestem z miasta Łodzi . Pozdrawiam Wszystkich , a może ktoś też jest z centrum , chętnie pogadam - jak i zresztą zw Wszystkimi - całuski - do następnego ;)) |
Może nie aż z centrum, ale tuż obok, Zgierz.
Miasto starsze od Łodzi :))) |
|
|
|
 |
Józefa
|
Wysłany: 2011-12-11, 22:27
|
|
|
| Witaj Dorotko ja też pozdrawiam Cię bardzo serdecznie, wprawdzie jestem z Lublina, ale jesteśmy w tym samym wieku. Trzymaj się :) |
|
|
|
 |
DOROTA [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-12-11, 23:33
|
|
|
:))))))))
No , nareszcie się ktoś odezwał :)
Pozdrawiam , ooooo ze Zgierza - fajnie - ja w pietek byłam w Nowej Gdyni na basenie - biczowałam się i w saunie byłam :) Zamierzam też pojezdzić tam troche na rowerku ( chociaż mam go w domu ) i może trochę połazić ;)) po bieżni . Mam karnet więc zamierzam tam bywać |
|
|
|
 |
DOROTA [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-12-11, 23:35
|
|
|
| Józefa napisał/a: | | Witaj Dorotko ja też pozdrawiam Cię bardzo serdecznie, wprawdzie jestem z Lublina, ale jesteśmy w tym samym wieku. Trzymaj się :) |
Też pozdrawiam gorąco !!! chociaż pora już zimowa :(( |
|
|
|
 |
Adam L.
|
Wysłany: 2011-12-12, 01:48
|
|
|
Dorotko, nie bywam w Nowej Gdyni.
Po pierwsze brak czasu, a po drugie brak kasy.
Ośrodek, jeden z najlepszych w Polsce, to dla osób, które o nim nie wiedzą :)
http://www.nowa-gdynia.pl/
 |
|
|
|
 |
DOROTA [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-12-12, 10:04
|
|
|
| Adam L. napisał/a: | Dorotko, nie bywam w Nowej Gdyni.
Po pierwsze brak czasu, a po drugie brak kasy.
Ośrodek, jeden z najlepszych w Polsce, to dla osób, które o nim nie wiedzą :)
http://www.nowa-gdynia.pl/
Obrazek
Obrazek |
No tak,kasa to fakt wszędzie ta kasa :( wiem coś o tym - płacę za PNF 60 zeta za godzinę a chodzę na razie 2 razy w tyg. więc też zaraz pójdę z torbami . Jeśli chodzi o brak czasu to ja obecnie jestem na zwolnieniu więc jestem tylko ,, qrą domową ,, czasu mam sporo - no może poza faktem , że robie wszystko 2 x wolniej niż przeciętny obywatel :) |
|
|
|
 |
Marzannag
|
Wysłany: 2011-12-12, 18:06
|
|
|
| Ja teraz mieszkam pod Warszawą, ale mieszkałam w Skierniewicach. W pięknym mieście Ł ódź byłam w dwóch teatrach, na kolejce rollercoaster i na jakiejś hali sportowej oglądałam występ Mazowsza. Fajnie było! |
|
|
|
 |
DOROTA [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-12-12, 19:44
|
|
|
[quote="Marzannag"]Ja teraz mieszkam pod Warszawą, ale mieszkałam w Skierniewicach. W pięknym mieście Ł ódź byłam w dwóch teatrach, na kolejce rollercoaster i na jakiejś hali sportowej oglądałam występ Mazowsza. Fajnie było!
heheehh, noo bo Łódź fajna jest . |
|
|
|
 |
sławek staniews
|
Wysłany: 2011-12-13, 05:44
|
|
|
| Witaj Dorotko i pozdrawiam serdecznie Ja od 51 lat mieszkam w Łodzi ,a jak byłem zdrowy to przez 15 lat prowadziłem tramwaj tak że Łódź trochę znam ,ale do Nowej Gdyni nie chodzę trochę drogo.Mieszkam na Bałutach ul Staszica.Pozdrawiam. |
_________________ staniewski |
|
|
|
 |
DOROTA [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-12-13, 21:26
|
|
|
| sławek staniews napisał/a: | | Witaj Dorotko i pozdrawiam serdecznie Ja od 51 lat mieszkam w Łodzi ,a jak byłem zdrowy to przez 15 lat prowadziłem tramwaj tak że Łódź trochę znam ,ale do Nowej Gdyni nie chodzę trochę drogo.Mieszkam na Bałutach ul Staszica.Pozdrawiam. |
Witam Sławku ,
Ja mieszkam na órnej okolice Rada Titowa byłych Lotników Lwowskich . A do Nowej Gdyni chodzę tylko dlatego ze mam karnet i wychodzi taniej niżbym chodziła normalnie - apropos jutro też się wybieram ;) , ja w zasadzie jak sięgnę pamięcią to objawy mam od jakiś 3 lat - lekceważyłam je i bagatelizowałam, tu się człowiek potknął , tu wywalił tu stracił równowagę , coś wylał, wysypał po schodach masakra , ale co tam - żyło się dalej . Dopiero niedawno jak mi nogi odmowiły posluszenstwa to lekarz, szpital i badania genetyczne i się moje podejrzenia potwierdziły . Smieje sie ze 30 lat byłam okaz zdrowia to teraz mam , echhhh :(((( No nic , ale Ty pewnie o tym wszystkim wiesz , 3maj się . |
|
|
|
 |
franek
Administrator

|
Wysłany: 2011-12-13, 22:04
|
|
|
Witaj Doroto,
Podoba mi się Twój "fajny styl"
Jesteś chora jak większość tu na forum a piszesz "swobodnie".
Dla nas (pewnie inni też tak myślą) każdy taki optymistyczny "głos" wiele znaczy.
Zatem pozdrawiam i witam w "drużynie" |
_________________ "Życie nie po to jest by tylko brać"
Pozdrawiam
Franciszek Gajek |
|
|
|
 |
DOROTA [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-12-13, 23:02
|
|
|
| franek napisał/a: | Witaj Doroto,
Podoba mi się Twój "fajny styl"
Jesteś chora jak większość tu na forum a piszesz "swobodnie".
Dla nas (pewnie inni też tak myślą) każdy taki optymistyczny "głos" wiele znaczy.
Zatem pozdrawiam i witam w "drużynie" |
WITAM !!!!
Ano , co mam zrobić - podobno nastawienie to pół sukcesu także staram się jak mogę , z całych sił ( a mam ich coraz mniej ) na razie się trzymam - raz lepiej raz gorzej - trochę gorzej jak już odebrałam wynik genetyczny , że to ta fajna choroba co to choruje na nią 1 osoba na 10000 i na dodatek jest nieuleczalna . Pewnie humor mi odejdzie jak siądę na wózek lub np. się uduszę z braku odruchu kaszlu lub zachłysnę na śmierć - do wyboru do koloru . |
|
|
|
 |
franek
Administrator

|
Wysłany: 2011-12-13, 23:17
|
|
|
| DOROTA napisał/a: | Pewnie humor mi odejdzie jak siądę na wózek lub np. się uduszę z braku odruchu kaszlu lub zachłysnę na śmierć - do wyboru do koloru . |
Spokojnie ja żyję z chorobą już kilka lat i poza chodzeniem (pogarszającym się ) choroba "nie postępuje. Zakrztuszenia też mam. Najgorsze są nocne zdarzenia. Powtarzam jednak ciągle - pewnie umrę na "starość" a nie na ataksję i Tobie też tak podpowiadam |
Pozdrawiam
Franciszek Gajek |
|
|
|
 |
DOROTA [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-12-13, 23:43
|
|
|
| franek napisał/a: | | DOROTA napisał/a: | Pewnie humor mi odejdzie jak siądę na wózek lub np. się uduszę z braku odruchu kaszlu lub zachłysnę na śmierć - do wyboru do koloru . |
Spokojnie ja żyję z chorobą już kilka lat i poza chodzeniem (pogarszającym się ) choroba "nie postępuje. Zakrztuszenia też mam. Najgorsze są nocne zdarzenia. Powtarzam jednak ciągle - pewnie umrę na "starość" a nie na ataksję i Tobie też tak podpowiadam |
Oby !!!! Ja to już pal 6 , przyzwyczaiłam się juz prawie ( najbardziej mnie wnerwia ta nieporadność , niezgrabność , brak sił i ta niemoc ;( ) , boje się o córkę - ma dopiero 9 lat na razie cisza , lekarz mówił , że szanse są 50 /50 a może wcale nie mieć żadnych objawów- mam taką nadzieję. Teraz idę spać - DOBRANOCKI - SŁODKICH SNÓW .
Ja mam też zespół niespokojnych nóg ( w dzień i w nocy - w dzień w miarę spoko ale w nocy podobno wyrabiam cuda ) a podejrzewam, że i też rąk bo co się rano budzę to jestem podrapana na twarzy i wyglądam rano jak ,,pijane zombie ,, nie dość , że łażę zygzakiem to jeszcze pokiereszowana na twarzy
DOBRANOC :* |
|
|
|
 |
ola
|
Wysłany: 2011-12-14, 14:50
|
|
|
| Witajcie,zawsze marzyłam o inności.Spełniło się,wynik 1 na 10000 jest niezły.Jak tu nie wierzyć w spełnianie się marzeń?Pozdrawiam |
_________________ Ola |
|
|
|
 |
katarzynab_81

|
Wysłany: 2011-12-14, 15:06
|
|
|
cieszę się z tobą.pozdrawiam |
_________________ KAŚKA |
|
|
|
 |
DOROTA [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-12-14, 15:07
|
|
|
| ola napisał/a: | | Witajcie,zawsze marzyłam o inności.Spełniło się,wynik 1 na 10000 jest niezły.Jak tu nie wierzyć w spełnianie się marzeń?Pozdrawiam |
Taaaaaaaaaaaa, dokładnie ;))) , jak juz chorować to z klasą - nie na byle co . |
|
|
|
 |
AGATA

|
Wysłany: 2011-12-14, 19:39
|
|
|
Cieszyć się ,czy smucić ,że się jest tą wybraną z tysiąca?
A swoją drogą fajnie , że jest z nami taka wielka optymistka ,to zawsze trochę podbudowuje
Pozdrawiam |
_________________ POZDRAWIAM GORĄCO Agata |
|
|
|
 |
ola
|
Wysłany: 2011-12-14, 21:58
|
|
|
| Cieszyć się,żyć pełną parą na ile się da.Ja i moja rodzina bierzemy to na wesoło,bo co innego nam pozostało.Oto kilka stwierdzeń mojego męża:Snajper,by miał problem do Ciebie trafić,Tylko ja potrafię tańczyć z moją żoną ponieważ wymyka się z pod kontroli,Jesteś zaprzeczeniem praw fizyki itp...Ja to temat zakończony ale mój 11 letni syn to wielka niewiadoma.Myślę tylko o nim i nie dopisuje mi wtedy poczucie humoru.Już niebawem Święta Bożonarodzeniowe wszyscy życzą zdrowia pociągne do Wielkanocy i znowu życzenia zdrowia,urodziny we wrześniu spełnienia marzeń a więc zdrowia i znów Boże Narodzenie.Tak rok za rokiem już od 8 lat.Pozdrawiam i życzę Wszystkim zdrowia. |
_________________ Ola |
|
|
|
 |
Robert
|
Wysłany: 2011-12-14, 23:15
|
|
|
| Ja się długo nie odzywałem a tu tyle opty (końcówkę sobie proszę dobrać samemu ) Moja wybranka serca powtarza słowa, co prawda nie jej ale gdzieś usłyszane: "jak czegoś nie możesz pokonać to to zaśmiej " Cześć ! |
|
|
|
 |
franek
Administrator

|
Wysłany: 2011-12-15, 00:29
|
|
|
| ola napisał/a: | | Snajper,by miał problem do Ciebie trafić |
Znakomite !!!! |
Pozdrawiam
Franciszek Gajek |
|
|
|
 |
franek
Administrator

|
Wysłany: 2011-12-15, 00:31
|
|
|
| Robert napisał/a: | | "jak czegoś nie możesz pokonać to to zaśmiej " |
Nic dodać nic ująć - Dycha ! |
Pozdrawiam
Franciszek Gajek |
|
|
|
 |
ola
|
Wysłany: 2011-12-15, 21:02
|
|
|
Witam,zawsze mówiłam to tylko moim najbliższym,bo uważam to za szczyt próżniactwa.ale mnie ośmieliliście i powiem Wam w sekrecie najbardziej mi brakuje chodzenia w butach na wysokich obcasach,a może jakichkolwiek obcasach?Pa |
_________________ Ola |
|
|
|
 |
Marzannag
|
Wysłany: 2011-12-15, 21:31
|
|
|
| Ela se kupiła i chodzi podobno.... |
|
|
|
 |
franek
Administrator

|
Wysłany: 2011-12-15, 21:55
|
|
|
| ola napisał/a: | najbardziej mi brakuje chodzenia w butach na wysokich obcasach,a może jakichkolwiek obcasach?Pa |
A mnie nie |
Pozdrawiam
Franciszek Gajek |
|
|
|
 |
Ela

|
Wysłany: 2011-12-16, 07:38
|
|
|
Całe szczęście Franku, niektórym mężczyznom brakuje
Ja faktycznie, ale miałam lekcję chodzenia w terenie z moją rehabilitantką.
Potem był czas, kiklka miesięcy, że znów zaczęłam chodzić w niskich. Teraz, trochę z konieczności, bo nie kupiłam sobie takich "kościelnych" na zimno, to znów zaczęłam.
i co ciekawe - w domu chodziłam w nich wzglednie dobrze, a na ulicy do kitu. Więc sobuie wyobrażałam, że idę z pokoju do kuchni i stopniowo bardzo zaczęło być lepiej. Teraz już czuję się w nich dość pewnie. Z czego bardzo się cieszę. |
_________________ Ela
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
Marzannag
|
Wysłany: 2011-12-16, 11:44
|
|
|
Odwieczny problem Kobiet. Co na siebie włożyć. Ja nawet jak chodzę w dresie po domu to jest w miarę ładny i elegancki. |
|
|
|
 |
franek
Administrator

|
Wysłany: 2011-12-16, 12:12
|
|
|
| Marzannag napisał/a: | Odwieczny problem Kobiet. Co na siebie włożyć. Ja nawet jak chodzę w dresie po domu to jest w miarę ładny i elegancki. |
No to inaczej jak ja jest ubiór czysty ale nie takie elegancki |
Pozdrawiam
Franciszek Gajek |
|
|
|
 |
ola
|
Wysłany: 2011-12-16, 13:31
|
|
|
Franku cieszę się ,że nie brakuje Ci chodzenia na obcasach.A jeśli nie ma obcasów to ubiór nieelegancki ujdzie. |
_________________ Ola |
|
|
|
 |
franek
Administrator

|
Wysłany: 2011-12-16, 14:24
|
|
|
| ola napisał/a: | Franku cieszę się ,że nie brakuje Ci chodzenia na obcasach.A jeśli nie ma obcasów to ubiór nieelegancki ujdzie. |
Ok |
Pozdrawiam
Franciszek Gajek |
|
|
|
 |
Marzannag
|
Wysłany: 2011-12-16, 14:53
|
|
|
Mężczyźni chyba lubią jak ich Panie dobrze wyglądają. Nieważne, która co tam zapoda....hehehe |
|
|
|
 |
Adam L.
|
|
|
|
 |
n_n [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-01-05, 15:11
|
|
|
Witaj Doroto, jestem ze Zgierza i uwielbiam molochy. Manufaktura to jest to co tygryski lubią najbardziej :)
[EDIT]
literówka |
|
|
|
 |
|
|