Strona Główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszej strony ataksja.org.pl
Strona Forum korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Poprzedni temat «» Następny temat
Poznajmy się !!!
Autor Wiadomość
Józefa 

Wysłany: 2011-09-03, 20:49   Poznajmy się !!!

Witajcie kochani jestem Józefa mieszkam w Lublinie mam 36 lat i niedawno dowiedziałam się że ja również jestem chora. Pozdrawiam serdecznie wszystkich będę wdzięczna za kontakt z osobami z Lublina lub okolic :)

franek 
Administrator

Wysłany: 2011-09-03, 21:40   

Ja co prawda nie z Lublina (a z Olsztyna) ale serdecznie witam u nas

Pozdrawiam
Franciszek Gajek

Ela 

Wysłany: 2011-09-04, 13:33   

Ja też mam daleko do Lublina, ale internet skraca odległości.
i mogłabyś przyjechać też na spotkanie do Warszawy. Piszesz, że niedawno się dowiedziałaś, napisz coś wiecej - masz już jakieś objawy? choruje ktoś z rodziny?

Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
— Jan Paweł II

Józefa 

Wysłany: 2011-09-04, 21:38   

Witam ponownie, jeśli chodzi o moją rodzinę to chorował mój tata ( zmarł na raka ) i jego bracia. Obecnie chora jest moja starsza siostra od 7 lat i mój stryjeczny brat, który zachorował w wieku 28 lat. Ja mam początki objawów zachwianie równowagi i nieskoordynowane ruchy. Bardzo chciałabym przyjechać z siostrą na to spotkanie, może się uda. Może wiecie o jakiej mniej więcej godzinie się to zaczyna i ile trwa?

Ela 

Wysłany: 2011-09-04, 22:00   

Tu wszystko jest napisane
http://www.ataksja.home.p...php?p=4600#4600

Do zobaczenia w warszawie, mam nadzieję :-)

Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
— Jan Paweł II

Józefa 

Wysłany: 2011-09-04, 22:10   

Dziękuję już się zapoznałam :) pozdrawiam i do zobaczenia

katarzynab_81 

Wysłany: 2011-09-07, 12:32   

MAM PYTANKO DO LUUDZI Z WARSZAWY I OKOLIC CZY ZNA KTOŚ W MIARE TANI HOTEL PRZYSTOSOWANY DO OSÓB NA WÓZKU NIEDALEKO INSTYTUTU? BĘDE WDZIĘCZNA ZA KAŻDĄ INFORMACJE
POZDRAWIAM :-)

Marzannag 

Wysłany: 2011-09-08, 08:37   

Ja w Warszawie nie znam. Po drodze do mnie na końcu WarsZawy przy Jabłonnej występuje hotel Fort. Trzeba ich sprawdzić bo ja nie byłam ale z zewnątrz wygląda ok. Ja będę 24 na pewno tam przejeżdzać więc możesz się zabrać ze mną bo do IPNu kawał drogi.
Dojazd do tego hotelu to ok 2o km od centrum Warszawy . Nic więcej po drodze nie widziałam.

Marzena z Legionowa

Marzannag 

Wysłany: 2011-09-08, 08:44   

Cena za pokój 2 osobowy 228 zł, są przystosowani dla niepełnosprawnych. To wyczytalam na ich stronieinternetowej.

Ela 

Wysłany: 2011-09-08, 08:51   

Kasiu, przyjadę z Ewą wczesniej i też szukam noclegu. Zeszłym razem byłam u Sióstr na żytniej - http://www.faustyna.pl/in...id=67&Itemid=36
Było tam bardzo dobrze, jest wprawdzie kilka schodków do pokonania, mieszkałam na pietrze, ale jest winda, barierki prZy schodkach. I jest bardzo tanio, bodajże 20 zł, ale nie pamiętam. Możemy Ci z Ewą pomóc się poruszać. Będziesz z Siostrą chyba? Siostra jest chodząca czy też na wózku? I jaK DO wARSZAWY CHCECIE PRZYJECHAĆ?
Będę tam dziś dzwonić wieczorem, mogę zapytać o miejsce.

— Jan Paweł II

Marzannag 

Wysłany: 2011-09-08, 10:12   

Ta żytnia to chyba kepszy pomysł.

Ela 

Wysłany: 2011-09-08, 10:17   

POMYŁKA BYŁA W CEMIE I TO BARDZO DUŻA - już poprawiłam :oops:

— Jan Paweł II

katarzynab_81 

Wysłany: 2011-09-08, 10:24   

NO MY OBIE NA WÓZKU WIĘC JEDZIEMY SAMOCHODEM Z TATĄ I KIEROWCĄ BO MUSIMY MIEC WRAZIE CZEGO KOGOŚ DO POMOCY.POSZPERAM JESZCZE W INTERNECIE PEWNIE COŚ ZNAJDĘ...

Odpowiedz do tematu