Serdecznie zapraszamy do
odwiedzenia naszej strony ataksja.org.pl Strona
Forum korzysta z plików cookies w celu realizacji usług
zgodnie z Polityką
Prywatności Możesz określić
warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce lub
konfiguracji usługi.
Marzannag
Wysłany: 2011-02-22, 15:18 telewizja i inne
Może zróbmy tak, że każdy wybierze sobie jakiś program w telewizji albo jakiś portal internetowy, albo jakąś regionalną rozgłośnię. Napisze pismo i zobaczymy. Jedni się zainteresują inni nie. Cały czas mówimy, że o nas się mało wie (bo właściwie nic nie robimy). Zobaczcie mukowiscydoza - pół Polski wie co to za choroba - bo o niej się mówi. Ja napiszę do Dzień Dobry TVN - oni tam mają część programu poświęconą niepełnosprawnym.
Wysłany: 2011-02-22, 19:20
Napisać gdieś mogę, np do tej religii.tv, ale występować nie mam ochoty, szczególnie sama. W dobrym Waszym towarzystwie, np u Pospieszalskiego, to bym mogła. Albo w tym ludzie na walizkach, ale grupowo :)
_________________ Ela
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
— Jan Paweł II
Marzannag
Wysłany: 2011-02-22, 19:31
Jak mnie zaproszą to wystąpię ale grupowy występ jest jak najbardziej ok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum