Serdecznie zapraszamy do
odwiedzenia naszej strony ataksja.org.pl Strona
Forum korzysta z plików cookies w celu realizacji usług
zgodnie z Polityką
Prywatności Możesz określić
warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce lub
konfiguracji usługi.
witam pieknie cieplo jesiennie. zmnusila mnie siostra ale nie zaluje tego bo to cos dla mnie nowego. mysle ze nie bedzie mi sie pogarszac bo mam rehabhilitacje ktorei pomagaja coc aby miec ich duzo troche oszukuje ale nie powiem jak. milego dnia. zbyszek
Wysłany: 2008-10-31, 20:13
Również jesiennie pozdrawiam braciszka - jesteśmy na Forum aż 3 osoby z jednej rodziny To już coś. Mam nadzieję, ze to nie bedzie pierwszy i ostatni Twój post, że tą internetową drogą będziemy się częściej porozumiewać.
_________________ Ela
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
— Jan Paweł II
I powoli grupa wrocławska nabiera rumieńców.
Pomyślcie o spotkaniu we wrocławskim gronie - zawsze to bliżej niż do Warszawy.
A prelekcje czy jakieś ciekawe tematy też mogą być robione na takich spotkaniach - np. spotkanie z fizjoterapeutami. Moga byc kwestie organizacyjne - np. dostep do materiałów informacyjnych, zapisy na badania, rehabilitacje itp.
Wesprę w miarę możliwości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum