Serdecznie zapraszamy do
odwiedzenia naszej strony ataksja.org.pl Strona
Forum korzysta z plików cookies w celu realizacji usług
zgodnie z Polityką
Prywatności Możesz określić
warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce lub
konfiguracji usługi.
Mam już trzy rozdzialy ( mój, Anki i Stasi). Każdy rozdział to historia kogoś innego ( osoby chorej lub kogoś najbliższego). Ludzie chcą wiedzieć jakie są odczucia mając to gówno lub żyjąc z osobą która to ma. Zrobiłem sondę na moim fb i 100 % ludzi powiedziało, że chce to przeczytać. Oczywiście koszty biorę na siebie ( edytor, projekt, druk). Od osób chcę tylko ich relacji i odczuć. Myślę jeszcze przynajmniej o trzech rozdziałach. Pomożecie?
Witam.
Długo mnie tu nie było. Na forum jest zapisanych dużo ludzi z tą brzydką chorobą , o dziwo większość to ludzie młodzi. Choroba jest mało znana, a każdy chorzy żyje sam dla siebie .
Na forum pojawił się Paweł, człowiek młody, który chce napisać książkę o chorobie lecz tylko 3 osoby napisały coś od siebie, miedzy innymi ja .
Pomóżcie mu to zrealizować.
Przecież każdy może coś napisać jak żyje, funkcjonuje i sobie radzi .
Pozdrawiam Anka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum