Serdecznie zapraszamy do
odwiedzenia naszej strony ataksja.org.pl Strona
Forum korzysta z plików cookies w celu realizacji usług
zgodnie z Polityką
Prywatności Możesz określić
warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce lub
konfiguracji usługi.
Wysłany: 2022-02-01, 11:25 Szukam kogoś z ataksją do napisania rozdziału książki
Szukam kogoś z ataksją, kto napisze swoje doświadczenia w jednym rozdziale książki. Proponowałem Prezesowi Stowarzyszenia, ale oto co dostałem: "Poza tym jeżeli ma być to coś wiarygodnego to na podstawie rozmów z iloma pacjentami się wypowiadasz?
Czy opisujesz tylko swoje doświadczenie?". Oczywiście nie będziecie ponosić żadnych kosztów (wszystkie ja ponoszę), tylko trzeba włożyć swoją pracę. Generalnie książka na mieć kilka rozdziałów: moja perspektywa pacjenta, perspektywa lekarza (tą pisze doktor Sobańska z IPiN), perspektywa logopedy. Myślałem, aby jeden rozdział napisał prezes stowarzyszenia (perspektywa stowarzyszenia) lub ktoś z Was (wtedy będą dwa rozdziały z perspektywy pacjenta). Oczywiście mój już jest. Wiem, że ta choroba jest straszna i mało znana. Dlatego pytałem ludzi czy chcą się dowiedzieć jak to jest. Zrobiłem ankietę na Linkedin i 100% odpowiedzi było na tak. Planuję wydanie 300 egzemplarzy w formacie B5.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum