|
WALNE 2018 |
| Autor |
Wiadomość |
Marcin Ł
Administrator
|
Wysłany: 2018-03-26, 02:40 WALNE 2018
|
|
|
INFORMACJA ZARZĄDU STOWARZYSZENIA RODZIN Z ATAKSJĄ RDZENIOWO MÓŻDŻKOWĄ
W dniu 19 maja 2018 w godzinach 9.00 – 17.00 odbędzie się Walne Zebranie członków Stowarzyszenia.
Miejscem zebrania jest jak co roku sala konferencyjna w Instytucie Psychiatrii i Neurologii w Warszawie przy ulicy Sobieskiego 9.
Na Walnym będą omawiane bieżące sprawy dotyczące Stowarzyszenia jak również postępy w badaniach nad leczeniem naszej choroby.
Szczegółowy program walnego podam w późniejszym czasie |
_________________ Nie jestem chory ale staram się pomagać
 |
|
|
|
 |
Marcin Ł
Administrator
|
Wysłany: 2018-05-19, 20:25
|
|
|
dla nieobecnych na walnym
- ustaliliśmy że dopłata do turnusów (dla członków nie zalegających ze składkami) wynosi 800 raz w roku - do turnusu organizowanego przez Stowarzyszenie a nie byle jakiego
- ustaliliśmy również że należy stworzyć całkiem nową stronę Stowarzyszenia i przeznaczyć kwotę 4 tysięcy na kampanię 1% w roku 2019 w celu zwiększenia ilości darowizn.
- Na walnym mieliśmy również zaszczyt gościć Panią Annę Paleszczyk która jest psychiatrą w Instytucie w Warszawie i zadeklarowała pomoc dla nas jeżeli takiej będziemy potrzebować - dane kontaktowe podałem na forum - myślę że warto tym bardziej że Pani doktor może pomóc również przez skape czy mailowo - oczywiście jeżeli problem na to pozwoli bo jednak mail to nie rozmowa ale komunikatory już tak. Polecam bo problemy mamy ale nie zawsze wiemy jak sobie z nimi radzić
- Dr Rakowicz jak zawsze zdała nam relacje o tym co się dzieje w badaniach nad Ataksją i nie tylko
- Dr Sułek zajmująca się badaniami genetycznymi w Instytucie również poinformowała nas co w trawie piszczy a piszczy że już mamy 36 różnych SCA.
Postaram się w najbliższym czasie wrzucić parę rzeczy na stronę i na forum co nowego w badaniach ale i ja muszę poczekać na te materiały bo ich jeszcze nie mam :) |
_________________ Nie jestem chory ale staram się pomagać
 |
|
|
|
 |
Ela

|
Wysłany: 2018-05-22, 14:09
|
|
|
| Dziękuję |
_________________ Ela
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
Beata Murawska

|
Wysłany: 2018-05-29, 10:52
|
|
|
dziękuję za informację |
_________________ Bea
Nie w tym rzecz ile przed nami upadków,ale ile razy będziemy mieli siłę wstać wstaniemy ... |
|
|
|
 |
|
|