Strona Główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszej strony ataksja.org.pl
Strona Forum korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Poprzedni temat «» Następny temat
TURNUS REHABILITACYJNY PEŁNOPŁATNY LISTOPAD 2016
Autor Wiadomość
Ela 

Wysłany: 2016-07-28, 11:55   

nie zamierzam ćię krytykować, ale..
Wiem, że masz czas i może też możliwości, by konkretnie pomóc. Znajdź jakiś ośrodek i przedstaw ofertę na Forum. Przyda się taka pomoc.

Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
— Jan Paweł II

LordDino 

Wysłany: 2016-07-28, 12:36   

Mówiłem, że jak się dowiem przedstawię ofertę nie mam obowiązku od razu tego robić ale dla porównania wstawię. Ale jak mówiłem muszę się dowiedzieć co proponują grupom zorganizowanym i czy są takim wyjściem zainteresowani. Jak na teraz uważam (i to jest moje zdanie), że moja propozycja byłaby bardziej korzystna dlatego nie zapisałem się.

Ania 

Wysłany: 2016-07-28, 15:12   

Dzień dobry.
Nie oszukujcie się tak bardzo, że za dużo niższą cenę znajdziecie dobra rehabilitację, im nowszy ośrodek, bardziej specjalistyczne zabiegi a do tego drogi PNF, jeszcze atrakcyjne miejsce i pokoje, kadra coś wiedząca o chorobie i wiele innych rzeczy.
To wszystko kosztuje. !
Kłaniam się.

stasia21 

Wysłany: 2016-07-31, 18:35   

Ania napisał/a:
Dzień dobry.
Nie oszukujcie się tak bardzo, że za dużo niższą cenę znajdziecie dobra rehabilitację, im nowszy ośrodek, bardziej specjalistyczne zabiegi a do tego drogi PNF, jeszcze atrakcyjne miejsce i pokoje, kadra coś wiedząca o chorobie i wiele innych rzeczy.
To wszystko kosztuje. !
Kłaniam się.

Witam. Masz Aniu 1000℅ racji.

stasia21 

Wysłany: 2016-07-31, 18:47   

LordDino napisał/a:
Mówiłem, że jak się dowiem przedstawię ofertę nie mam obowiązku od razu tego robić ale dla porównania wstawię. Ale jak mówiłem muszę się dowiedzieć co proponują grupom zorganizowanym i czy są takim wyjściem zainteresowani. Jak na teraz uważam (i to jest moje zdanie), że moja propozycja byłaby bardziej korzystna dlatego nie zapisałem się.

Witam.
Taka wskazówka, żeby włączać się do do propozycji ośrodka,to trzeba mieć wiedzę,na temat danego ośrodka jakie zabieg ,czy spełniają nasze oczekiwania koszta,i najlepiej sprawdzić osobiście . Jak to wszystko sobie poukłdasz ,to wtedy się angażuj, a teraz nie rób zamieszania i spokój Marcinowi.

stasia21 

Wysłany: 2016-07-31, 18:48   

LordDino napisał/a:

Witam.
Taka wskazówka, żeby włączać się do do propozycji ośrodka,to trzeba mieć wiedzę,na temat danego ośrodka jakie zabieg ,czy spełniają nasze oczekiwania koszta,i najlepiej sprawdzić osobiście . Jak to wszystko sobie poukłdasz ,to wtedy się angażuj, a teraz nie rób zamieszania i daj spokój Marcinowi.

LordDino 

Wysłany: 2016-07-31, 22:56   

A myślałem, że jest to rozmowa dorosłych ludzi ale widzę, że nie już 2 raz jestem potraktowany gorzej. Takie życie Elu widzisz jak o tym rozmawialiśmy miałem trochę reacji.

A do wszystkich od tego momentu się zamykam i nie będę się udzielał po co widzę, że to nie jest rozmowa tylko ....

Marcin Ł 
Administrator

Wysłany: 2016-08-01, 00:22   

LordDino napisał/a:
A myślałem, że jest to rozmowa dorosłych ludzi ale widzę, że nie już 2 raz jestem potraktowany gorzej. Takie życie Elu widzisz jak o tym rozmawialiśmy miałem trochę reacji.

A do wszystkich od tego momentu się zamykam i nie będę się udzielał po co widzę, że to nie jest rozmowa tylko ....

oczywiście najlepiej zabrać zabawki i zmienić piaskownice - chodzi tu o to żebyś w końcu przedstawił tą oferte i raczej sam się przekonał że to że będzie grupa ludzi to nie argument.
Argumentem jest stała współpraca bo nikt nie stawia na jednorazowy przypływ zysków a raczej na stały ale mniejszy.
Teraz modne są kontrakty - chcesz niższą cenę ok ale zapewnisz nas że będziesz korzystał przez "x" lat z naszych usług (przykład to operatorzy sieci komórkowych - podpisujesz umowe na 2 lata to masz więcej i taniej ale jak nie dotrzymasz warunków umowy to bulisz kare)
To taka podstawa każdego biznesu.

I nie strzelaj fochów bo jak przejrzysz forum to ja też kiedyś jak Ty teraz szukałem po innych ośrodkach ale najpierw trzeba jechać na turnus posłuchać co kto sądzi,co mu odpowiada a co nie żeby wiedzieć czego szukać

Przykład głupich toalet na korytarzu - wiem że to nie przejdzie bo dla większości to jednak problem.

Po to jest forum żeby dyskutować - ja też już nie raz byłem krytykowany ale jak widzisz nadal dyskutuje a nawet wybrali mnie na prezesa - więc fochy na bok i działaj

Marcin Ł 
Administrator

Wysłany: 2016-08-01, 00:54   

Wracając do sprawy basenu to przyznaje dałem ciała bo wszyscy wiemy że przeziębienie w naszym przypadku to wielki problem.
No cóż mało czasu jak znalezienie dobrej lokalizacji i jeszcze dyskutowanie o warunkach.
Wszystko zależy od pogody choć przebranie się , wysuszenie i odczekanie chwili żeby od razu nie wyłazić na dwór to chyba nie problem.
Z drugiej strony patrząc mały spacer jest wskazany i po ostatnim turnusie wiem że niektórzy narzekali na zbyt dużo chodzenia - a ja to odbieram jako pozytyw rehabilitacji (dr Rakowicz również).

BADANIA DOWIODŁY ŻE TO DZIAŁAŁO NA WASZĄ KORZYŚĆ

więc wolę żebyście troche postękali ale ja wiem że warto

P.S. Zastanawiam się na przyszłość po co nam winda ;)

Ela 

Wysłany: 2016-08-01, 07:32   

Żyjem w wolnym kraju i masz prawo tu nie pisać. Odzywam się, bo zostałam wywołana po imieniu i tylko dlatego. Ja osobiście nie widzę ze strony Stasi, bbo chyba jej wypowiedź masz na myśli, żeby to ie bła rozmowa. Przytoczyła argumenty, jeśli masz inne zdanie, to przedstaw swoje., a nie obrażaj się. Chyba że ich nie masz.

Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
— Jan Paweł II

Ania 

Wysłany: 2016-08-01, 09:53   

Dzień dobry.
Mam pytanie , czy osoby nie chodzące na basen będą miały w to miejsce zabieg inny wg swoich potrzeb.

Jako,ze basen jest poza ośrodkiem , a okres chłodny, to może zapytać ile osób będzie uczestniczyło .
Kłaniam się.

Marcin Ł 
Administrator

Wysłany: 2016-08-01, 20:26   

Ania napisał/a:
Dzień dobry.
Mam pytanie , czy osoby nie chodzące na basen będą miały w to miejsce zabieg inny wg swoich potrzeb.

Jako,ze basen jest poza ośrodkiem , a okres chłodny, to może zapytać ile osób będzie uczestniczyło .
Kłaniam się.

basen i inhalacje są zajęciamy grupowymi i gratisowymi więc nie podlegają wymianie

Ania 

Wysłany: 2016-08-02, 12:54   

:dzieki:

franek 
Administrator

Wysłany: 2016-08-03, 21:09   

Ania napisał/a:

Kłaniam się.

Ja i Wandzia pewnie chętnie - cieplej się ubierzemy :bujawka: :bujawka:

Pozdrawiam
Franciszek Gajek

Beata 

Wysłany: 2016-08-07, 18:14   

Marcin mam już wpłacić tę zaliczkę ? Miałaam wesele córki i gości w domu , więc całkiem się pogubiłam :deska:

Dorota75 

Wysłany: 2016-08-07, 18:38   

Beata napisał/a:
Marcin mam już wpłacić tę zaliczkę ? Miałaam wesele córki i gości w domu , więc całkiem się pogubiłam :deska:

Beatko ,
Zaliczka

minimum 100 PLN wpłata na konto sanatorium do 15.08.2016 w tytule wpisujemy imię,nazwisko i dopisek "ATAKSJA"

Sanatorium Uzdrowiskowe MAX Marian Szulc, Maksym Szulc
33 8179 0009 0041 1590 2000 0010

Pozostała część na konto (wysyłamy wcześniej żeby wpłata była zaksięgowana - zwracam uwagę że dzień przyjazdu to koniec długiego weekendu) lub w dniu zakwaterowania w sanatorium (tylko gotówka)

"Dum Spiro Spero"

Beata 

Wysłany: 2016-08-07, 18:52   

:dzieki: już wpłacam i się poprawię :slonce2:

sis

Wysłany: 2016-08-20, 22:16   

Czy jest jeszcze wolne miejsce i pokój na ten turnus w Ciechocinku? Można się jeszcze zapisać? Rozmawiałam dziś z siostrą i chciałaby spróbować :) Nigdy nie była na takim turnusie.

Marcin Ł 
Administrator

Wysłany: 2016-08-21, 10:17   

sis napisał/a:
Czy jest jeszcze wolne miejsce i pokój na ten turnus w Ciechocinku? Można się jeszcze zapisać? Rozmawiałam dziś z siostrą i chciałaby spróbować :) Nigdy nie była na takim turnusie.

do mnie na miala ale nie z forum
Oczywiście można tylko potrzebuje troche informacji o siostrze.
W mailu powiem Ci jakie

Ania 

Wysłany: 2016-09-05, 08:47   

Dzień dobry.
Czy grupa osób jadąca do Ciechocinka na rehabilitacje posiada ubezpieczenie lub będzie posiadała ,na ten okres, uważam, że jest to bardzo potrzebne.
Kłaniam się.

Marcin Ł 
Administrator

Wysłany: 2016-09-06, 01:14   

Aniu

To nie stowarzyszenie organizuje turnus - jest indywidualny tylko jedziemy razem więc ubezpieczenie leży po stronie każdej osoby indywidualnie

Ania 

Wysłany: 2016-09-06, 08:37   

Dzień dobry.
Wiem ,ze Stowarzyszenie nie organizuje turnusu , o tym w moim zapytaniu nie było mowy.
Wyjazd indywidualny to moim zdaniem nie jest, tylko grupowy, chociaż wszyscy jada prywatnie.
Ubezpieczenie grupowe było by tańsze, myślę,ze każdy zwróciłby należność, bo nigdy nie wiadomo co kogo spotka i gdzie.Nawet nie myślałam o pokryciu kosztów za jaką kolwiek usługę przez Stowarzyszenie.
Kłaniam się.

Marcin Ł 
Administrator

Wysłany: 2016-09-06, 18:16   

Aniu
Wybacz ale ja akurat do turnusu mam bardzo mało czasu i nie mam kiedy się tym zająć.
Nie mam pojęcia jak to zrobić gdyż lista osób chętnych może się w każdej chwili zmienić.
Poza tym wszyscy musieliby zgodzić się na to ubezpieczenie.
Każde sanatorium ma takie ubezpieczenia w razie czego.(chyba nawet przepisami jest zobligowane do jego posiadania)

Nie będę podejmował się czegoś takiego bo zakres ubezpieczenia jest dość obszerny.
Ja załatwie ubezpieczenie od złamania nogi a komuś spadnie cegła na głowe i będą pretensje do mnie

Proszę robić to jednak indywidualnie wtedy każdy dobierze sobie pakiet ubezpieczenia w zależności od zawartości potrfela

sis

Wysłany: 2016-09-12, 21:59   

Cześć :)

możecie przybliżyć mi temat basenu? Siostra nie umie pływać, z wody korzysta tylko w :kapiel: :)

bo nie jest to chyba basen o głębokości 2m?
Rozumiem, że obowiązkowo strój i klapki? Czy czepek też tam obowiązuje?

Inhalacje są też poza ośrodkiem? Na czym one polegają?

ja tylko pytam abyśmy wiedziały jak się przygotować.
Za jakiekolwiek inf. będę wdzięczna.

pozdrawiam

Marcin Ł 
Administrator

Wysłany: 2016-09-12, 22:18   

sis napisał/a:
Cześć :)

możecie przybliżyć mi temat basenu? Siostra nie umie pływać, z wody korzysta tylko w :kapiel: :)

bo nie jest to chyba basen o głębokości 2m?
Rozumiem, że obowiązkowo strój i klapki? Czy czepek też tam obowiązuje?

Inhalacje są też poza ośrodkiem? Na czym one polegają?

ja tylko pytam abyśmy wiedziały jak się przygotować.
Za jakiekolwiek inf. będę wdzięczna.

pozdrawiam

basen typowo rehabilitacyjny jak siostra ma wzrostu powyżej 150 cm nie ma zagrożenia - dodatkowo każdy kto chce dostaje wszelkie sprzęty które utrzymają go na wodzie.
I Prezes zawsze idzie na basen jak jest taka potrzeba

inhalacje to sala z mini tężnią - siedzisz i wdychasz

sis

Wysłany: 2016-09-13, 19:35   

Pięknie dziękuję :)

Dorota75 

Wysłany: 2016-10-14, 11:58   

KASIU,
Nie mopgę znależć twojego posta to piszę tu :

Doba zaczyna się w dniu przyjazdu o godz. 12.00 (obiad 13.00) a kończy się w dniu wyjazdu o 10.00

"Dum Spiro Spero"

katarzynab_81 

Wysłany: 2016-10-14, 20:55   

bo usunęłam go...skapłam się że pisze jak byk że o 12 :slonce2: eh ... :deska:

Marcin Ł 
Administrator

Wysłany: 2016-10-31, 22:01   WSTRZYMAĆ WSZELKIE WPŁATY NA POCZET TURNUSU W CIECHOCINKU !!

Proszę nie wpłacać żadnych pieniążków na ten turnus!!!!!!

Dostałem info (nie od organizatora czyli sanatorium "MAX" że turnus stoi pod znakiem zapytania!!!!

Z rozmów jakie przeprowadziłem z innym ośrodkiem wynika że max nas nie chce (delikatnie mówiąc) a co się z tym wiąże nie chcą nas u siebie (wiem sytuacja patowa bo zostało mało czasu a zaliczki poszły)
Próbowałem telefonicznie dowiedzieć się o co chodzi w "maxie" ale do dziś mimo wielu rozmów nie dostałem jednoznacznej odpowiedzi co i jak!!!!!

Prosze o chwile cierpliwości żebym mógł wyjaśnoć co się dzieje

Dla każdej osoby która chce jakiś wyjaśnień podaje swój numer 533 576 039 - proszę o wyrozumiałość bo ze względu na prace nie zawsze moge odebrać

Beata 

Wysłany: 2016-11-01, 10:15   

Dziwni jacyś ,najpierw nas chcieli , a teraz nie chcą ,czekamy cierpliwie , nie przejmuj się Marcin :pifpaw: :pifpaw: :pifpaw:

katarzynab_81 

Wysłany: 2016-11-01, 11:02   

ja i Monika już wpłaciłam 19.10.2016 ale wczoraj dostaliśmy zwrot kwoty za turnus :-(

szkoda jakby nie było turnusu :wawa:
Normalnie temat dla Uwagi

Dorota75 

Wysłany: 2016-11-01, 12:02   

katarzynab_81 napisał/a:
ja i Monika już wpłaciłam 19.10.2016 ale wczoraj dostaliśmy zwrot kwoty za turnus :-(

szkoda jakby nie było turnusu :wawa:
:wawa: :wawa: :wawa: :wawa:
Brak mi słów na to wszystko . To jak z Nami postąpili to nie ma nazwy , mam nadzieję , że wyjazd jednak dojdzie do skutku . Marcin ciągle do Nich dzwoni , ale trudno z nimi dojść do ładu . Jakaś masakra . Jak tylko dowiemy się co i jak to oczywiście Marcin napisze, podał namiar do Siebie to jakby co to dzwońcie .
Buziaki imam nadzieję - do zobaczenia :serce:

"Dum Spiro Spero"

Ela 

Wysłany: 2016-11-01, 13:02   

Marcin, najlepiej cchyba będzie jak napiszesz do nich oficjalne pismo z prosbą o wyjaśnienie sytuacji i pytaniem, czy turnus się odbędzie. Czy masz jyuż umowę z nimi? Pismo wyślij priorytetem poleconym i z potwierdzeniem odbioru. Szkoda Twoich nerwów i zawsze w takiej sytuacji pismo to pismo, a rozmowy można się wyprzeć.

— Jan Paweł II

sis

Wysłany: 2016-11-01, 16:38   

odczytałam Wasze wiadomości...i nie wiem co myśleć. Mam nadzieję, że zakończy się wszystko pomyślnie a "jakość" turnusu będzie dobra. Czekamy na dalsze wieści. Marcin, czy można jakoś Ci pomóc? Popieram też Elę, powinniśmy otrzymać wyjaśnienia pisemne tej sytuacji. Póki co nie mówię nic siostrze, aby jej nie denerwować. To jej pierwszy turnus..

stasia21 

Wysłany: 2016-11-01, 17:59   

Ela napisał/a:
Marcin, najlepiej cchyba będzie jak napiszesz do nich oficjalne pismo z prosbą o wyjaśnienie sytuacji i pytaniem, czy turnus się odbędzie. Czy masz jyuż umowę z nimi? Pismo wyślij priorytetem poleconym i z potwierdzeniem odbioru. Szkoda Twoich nerwów i zawsze w takiej sytuacji pismo to pismo, a rozmowy można się wyprzeć.

Jeżeli Marcin ma umowę zawartą na piśmie to jak najbardziej powinni wyjaśnić sytuację,a jeśli tylko rozmowy telefoniczne to będą się wymigiwać od odpowiedzi.

Marcin Ł 
Administrator

Wysłany: 2016-11-02, 00:57   

Więc tak

- wszyscy dostają zwrot pieniędzy co oznacza że turnusu nie będzie
- nie mieliśmy żadnej pisemnej umowy bo działaliśmy na własną rękę a nie jako stowarzyszenie (każdy wpłacał sam nie jako Stowarzyszenie)
- wszystkie ustalenia były mailowe i nie wiem jak to możliwe ale historia kontaktów z Panią Karoliną Wakulak dziwnie mi zniknęła (choć nigdy nie kasowałem żadnych maili.Nie mam tych najważniejszych gdzie w/w Pani potwierdziła ustalenia.
Oczywiście mogę wystąpić z pismem oficjalnym jednak raczej nie spodziewam się odpowiedzi.

Bardzo przepraszam Wszystkich że tak wyszło.

Ja i Dorotka zamierzamy w podobnym czasie skorzystać z oferty "Flisaka" w Sarbinowie - tam jest turnus od 17 listopada za 990 pln ale jest to oferta promocyjna więc rano dopiero będę wiedział czy aktualna

Szczegóły na stronie:

http://www.orw-flisak.pl/promocje-aktualne.html

Byliśmy tam i jest naprawde przyzwoicie i możemy polecić jak ktoś chętny

Marcin Ł 
Administrator

Wysłany: 2016-11-02, 08:18   

Dzwoniłem już do "Flisaka" w Sarbinowie są jeszcze wolne miejsca na turnus od 17.11 do 30.11

Tak jak pisałem my jedziemy i jeżeli ktoś chętny to polecam, byliśmy i jest naprawde ok a i polatać można bo zabiegi odbywają się na 3 różnych piętrach (jest winda) chociaż nie wiem czy to się już nie zmieniło bo miały być w jednym miejscu.

Jeżeli ktoś się zdecyduje to proszę się tu pochwalić

Mają również opcje z transportem ale to już szczegóły z nimi

http://www.orw-flisak.pl/promocje-aktualne.html

Na ewentualne pytania odpowie Dorotka - ja dziś jestem w pracy do 23

franek 
Administrator

Wysłany: 2016-11-02, 09:02   

Ja i Wandzia jedziemy :drzewo-tanczy: :drzewo-tanczy:

Pozdrawiam
Franciszek Gajek

Marcin Ł 
Administrator

Wysłany: 2016-11-02, 09:26   

Poniżej mail jaki dostałem z innego ośrodka w Ciechocinku dzięki któremu dowiedziałem się o całym zamieszaniu ponieważ ta Pani napisała do mnie wcześniej że MAX przekazał do niej organizacje naszego turnusu

Dzień dobry,
niestety nie jesteśmy w stanie sprostać tym warunkom. Jak już wcześniej Panu mówiłam nie dysponujemy rehabilitantami po szkoleniu PNF, a z tego, co Pan mówił na tego typu zabiegach najbardziej Wam zależy. Zostały mi też przedstawione trochę inne warunki umowy. Nie posiadamy też basenu i tężni na miejscu. Przykro mi, że został Pan w ten sposób potraktowany w poprzednim ośrodku. Starałam się ratować sytuację, ale niestety nie mam odpowiednich narzędzi, by sprostać Pana oczekiwaniom.
Pozdrawiam, Ewelina Graczyk

Od: "Marcin Łągiewka" <lagiewkamarcin@gmail.com>
Do: "Kawiarnia - Restauracja Bristol" <kawiarnia.bristol@interia.pl>;
Wysłane: 22:14 Poniedziałek 2016-10-31
Temat: Re: Karolina Wakulak - pobyt w Ciechocinku

Marcin Ł 
Administrator

Wysłany: 2016-11-02, 09:29   

franek napisał/a:
Ja i Wandzia (chyba) jedziemy :drzewo-tanczy: :drzewo-tanczy:

SUPER !!!!!

Mam nadzieje że będziesz korzystał z basenu bo ja tak a Dorotka to pewnie w tym czasie będzie pływać w pościeli :)

Ela 

Wysłany: 2016-11-02, 11:10   

To chyba warto się trzymać Aleksandrowa. Można np. po najbliższym turnusie im dac jakieś oficjalne podziękowanie na piśmie za współpracę, nieoficjalnie poprosić o dalszą.

— Jan Paweł II

katarzynab_81 

Wysłany: 2016-11-02, 13:04   

MARCIN JA I MONIA TEŻ JEDZIEMY :slonce2:

Dorota75 

Wysłany: 2016-11-02, 13:29   

katarzynab_81 napisał/a:
MARCIN JA I MONIA TEŻ JEDZIEMY :slonce2:
:clapping: :clapping: :clapping: :clapping: SUPER !!!!!!!!!!!
Wisia jedzie z nami , Damian będzie . Cisze się jak nie wiem co , dobrze , żetak się jednak udało.

"Dum Spiro Spero"

katarzynab_81 

Wysłany: 2016-11-02, 13:33   

TEŻ SIĘ CIESZYMY BARDZOOOOOOOOOOOOOO :radosne-sloneczko:

Marcin Ł 
Administrator

Wysłany: 2016-11-02, 14:00   

kto rezerwuje mowi ze z ciechocinka odwolany turnus,Pan wie bo naswitlem nieco sprawe

katarzynab_81 

Wysłany: 2016-11-02, 14:11   

juZ nas zapisałam :drzewo-tanczy: i mówił mi pan że 1010 zł. to ile w końcu bo już zgupiałam nie chodzi o te 20 zł ale ile mam wpłacić i na ten numer rachunku co jest na ich stronie?

Dorota75 

Wysłany: 2016-11-02, 14:58   

katarzynab_81 napisał/a:
juZ nas zapisałam :drzewo-tanczy: i mówił mi pan że 1010 zł. to ile w końcu bo już zgupiałam nie chodzi o te 20 zł ale ile mam wpłacić i na ten numer rachunku co jest na ich stronie?
DB PBC o/Koszalin Bank
nr 79 1910 1048 2271 0338 8837 0001KONTO A TYA KWOTA ?? SKAD ?? NIE MA TAKIEJ NA STRONIE 990 ZŁ.
KONTO ICH STRONY http://www.orw-flisak.pl/kontakt_pa23.html

"Dum Spiro Spero"

katarzynab_81 

Wysłany: 2016-11-02, 15:46   

Tak mi powiedział że 1010 zł. Może się pomylił nie wiem dlatego pytam bo nie wiem ile wpłacić :hoho:

Dorota75 

Wysłany: 2016-11-02, 16:32   

[quote="katarzynab_81"]Tak mi powiedział że 1010 zł. Może się pomylił nie wiem dlatego pytam bo nie wiem ile wpłacić :hoho: [/quote

My wpłaciliśmy 1980 całość za 2 osoby. To zadzwon i się upewnij z tą kwotą. Bo jak ja dzwoniłam w sprawie Wisi to też padła kwota 990, Wiesia wpłaci całość , ale mogła tylko 600 zł. zaliczkę.

"Dum Spiro Spero"

Beata 

Wysłany: 2016-11-02, 18:19   

Dorota potrzebuje twoj nr tel

Odpowiedz do tematu