|
Ankieta |
| Autor |
Wiadomość |
franek
Administrator

|
Wysłany: 2015-06-29, 10:56 Ankieta
|
|
|
Taki list dostałem kto nie wypełnił ankiety (rozdawana na Walnym) niech wypełni elektrofoniczne = dużo wygodniej ja skorzystałem
Szanowni Państwo,zapraszamy do wypełnienia ankiety informacyjnej w ramach projektu “TeleNeuroforma Kliniczna - zweryfikowany klinicznie system domowej rehabilitacji dla osób z wybranymi chorobami neurologicznymi”.
http://ankieta.neuroforma.pl/
Projekt jest realizowany przez konsorcjum w składzie:
• Instytut Psychiatrii i Neurologii,
• Instytut Medycyny Doświadczalnej i Klinicznej PAN,
• Polskie Towarzystwo Stwardnienia Rozsianego,
• Polskie Stowarzyszenie Choroby Huntingtona,
• Stowarzyszenie Rodzin z Ataksją Rdzeniowo-Móżdżkową,
• Titanis sp. z o. o.
Celem ankiety jest zebranie informacji przydatnych do rozwoju narzędzi, wspierających domową rehabilitację osób ze stwardnieniem rozsianym, chorobą Huntingtona, ataksją rdzeniowo-móżdżkową.
--
Mateusz Kruszyński
tel.: 883 662 030
e-mail: mateusz.kruszynski@titanis.pl
www.titanis.pl | www.neuroforma.pl |
_________________ "Życie nie po to jest by tylko brać"
Pozdrawiam
Franciszek Gajek |
|
|
|
 |
Beata Murawska

|
Wysłany: 2017-01-04, 10:45 Re: Ankieta
|
|
|
| franek napisał/a: | Taki list dostałem kto nie wypełnił ankiety (rozdawana na Walnym) niech wypełni elektrofoniczne = dużo wygodniej ja skorzystałem
Szanowni Państwo,zapraszamy do wypełnienia ankiety informacyjnej w ramach projektu “TeleNeuroforma Kliniczna - zweryfikowany klinicznie system domowej rehabilitacji dla osób z wybranymi chorobami neurologicznymi”.
http://ankieta.neuroforma.pl/
Projekt jest realizowany przez konsorcjum w składzie:
• Instytut Psychiatrii i Neurologii,
• Instytut Medycyny Doświadczalnej i Klinicznej PAN,
• Polskie Towarzystwo Stwardnienia Rozsianego,
• Polskie Stowarzyszenie Choroby Huntingtona,
• Stowarzyszenie Rodzin z Ataksją Rdzeniowo-Móżdżkową,
• Titanis sp. z o. o.
Celem ankiety jest zebranie informacji przydatnych do rozwoju narzędzi, wspierających domową rehabilitację osób ze stwardnieniem rozsianym, chorobą Huntingtona, ataksją rdzeniowo-móżdżkową.
--
Mateusz Kruszyński
tel.: 883 662 030
e-mail: mateusz.kruszynski@titanis.pl
www.titanis.pl | www.neuroforma.pl | Witam nie wiem czy to jeszcze aktualne ale dziś wypełniłam ankietę pozdrawiam dziękuję |
_________________ Bea
Nie w tym rzecz ile przed nami upadków,ale ile razy będziemy mieli siłę wstać wstaniemy ... |
|
|
|
 |
Ania

|
Wysłany: 2017-01-05, 13:52
|
|
|
Myślę,że projekt do tej ankiety został zakończony, zresztą w Informacje administracyjne jest temat 'PROJEKT NEUROFORMA KLINICZNA" i tam jest wszystko, chyba Agata była uczestnikiem.
Kłaniam się. |
|
|
|
 |
Paweł

|
Wysłany: 2017-01-05, 21:30
|
|
|
| ja bylem uczestnikiem |
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. |
|
|
|
 |
Beata Murawska

|
Wysłany: 2017-01-05, 21:45
|
|
|
| Paweł napisał/a: | | ja bylem uczestnikiem | Jestem ciekawa jak to wyglądało - pomogło Ci ? |
_________________ Bea
Nie w tym rzecz ile przed nami upadków,ale ile razy będziemy mieli siłę wstać wstaniemy ... |
|
|
|
 |
Paweł

|
Wysłany: 2017-01-06, 10:07
|
|
|
| Beata Murawska napisał/a: | | Paweł napisał/a: | | ja bylem uczestnikiem | Jestem ciekawa jak to wyglądało - pomogło Ci ? |
To tylko na ręce jest
Wpisz na youtube n0euroforma i zobaczysz |
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. |
|
|
|
 |
Dorota75

|
Wysłany: 2017-01-06, 10:57
|
|
|
| Beata Murawska napisał/a: | | Paweł napisał/a: | | ja bylem uczestnikiem | Jestem ciekawa jak to wyglądało - pomogło Ci ? |
https://www.facebook.com/groups/124581640945093/ |
_________________ Pozdrawiam,
Dorota
"Dum Spiro Spero" |
|
|
|
 |
Dorota75

|
|
|