|
PFRON i ZUS |
| Autor |
Wiadomość |
Cr3dO [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-03-07, 09:56 PFRON i ZUS
|
|
|
Hej, kiedyś już Was odwiedziłem, byłem przed badaniami których wyniki w ten piątek dostałem. Wynika z nich że mam gen niepoprawny czyli jestem chory :(
Wracając do tematu, planuje postarać się o grupę inwalidzką i zatrudnić w jednej firmie.
Wiem że firma może dostać od PFRON jakieś fundusze na dostosowanie stanowiska pracy pode mnie i chciałem wiedzieć jeszcze jakiej wysokości ZUS będą płacili za zatrudnienie mnie?
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Ela

|
Wysłany: 2010-03-07, 10:48
|
|
|
Nie mogę teraz coś wejść na stronę, ale tu znajdziesz wiele przydatnych informacji
www.mpips.gov.pl na pewno sobie z tym poradzisz, jest tam zakładka dla osób niepełnosprawnych |
_________________ Ela
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
Ela

|
Wysłany: 2010-04-09, 19:30
|
|
|
| Jak tam postępy w załatwianiu grupy i pracy? |
_________________ Ela
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
maria feliks
|
Wysłany: 2010-04-26, 15:37
|
|
|
Elu za twoją poradą zaczłam piec ciasta i w niedziele sprzedawać na Chudowie!brakowało mi tego zajęcia teraz czuję się jeszcze potrzebna!MAM DO WSZYSTKICH PROŻBĘ JAK MACIE DOBRE WYPRÓBOWANE PRZEPISY NA CIASTA BEZ KREMU TO PISZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!Z ÓRY DZIĘKUJE |
_________________ maria |
|
|
|
 |
Ela

|
Wysłany: 2010-04-26, 19:06
|
|
|
Ale się cieszę przepisy będą - w przepisach. na razie polecam - wypróbowałam - sernik Beaty i marchewkowe - Ani |
_________________ Ela
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
maria feliks
|
Wysłany: 2010-04-26, 19:09
|
|
|
| Wczoraj Pierwszy raz sprzedawałam i właśnie między innymi byłó ciasto marchewkowe ANI |
_________________ maria |
|
|
|
 |
anna

|
Wysłany: 2010-04-30, 08:49 przepis
|
|
|
to bardzo miłe ,że mój przepis na ciasto marchewkowe ,tak smakuje |