Serdecznie zapraszamy do
odwiedzenia naszej strony ataksja.org.pl Strona
Forum korzysta z plików cookies w celu realizacji usług
zgodnie z Polityką
Prywatności Możesz określić
warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce lub
konfiguracji usługi.
_________________ "Życie nie po to jest by tylko brać"
Pozdrawiam
Franciszek Gajek
maria feliks
Wysłany: 2010-03-19, 09:37
sorki za pytanie co to jest skrót PFRON i gdzie się znajduje?czytałam link Eli bo interesuje mnie założenie czegoś własnego bo faktycznie z tej renty sie nie da!!!!
Wysłany: 2010-03-19, 10:14
Jest to Państwowy Fundusz Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych, najczęściej znajduje się w PCPR- Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie.
namiary są tu www.pcpr24.pl
własna firma to jest super pomysł. Na początku - kilka lat, większość mego życia spędzałam w pracy, ale teraz , od niedawna, mamy zatrudnionego lekarza i mam wolne wtorki i czwartki, a dziś teoretycznie pracuję dwie godziny. Teoretycznie, bo to zalexzy od ilości pacjentów, nigdy nie odsyłam nikogo potrzebującego.
_________________ Ela
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
— Jan Paweł II
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum