|
Cześć. |
| Autor |
Wiadomość |
anuska6

|
Wysłany: 2017-12-05, 14:18 Cześć.
|
|
|
Witaj Dorotko,Kasiu,Beatko i Agnieszko,choć według mojego internetu w komputerze nic nie napisałaś ale według mojego internetu w telefonie napisałaś post dziś po godz.8.00.Poruszam się tu niezdarnie i jeżeli zrobie błąd to prawo początkującego |
|
|
|
 |
Marcin Ł
Administrator
|
Wysłany: 2017-12-06, 00:13
|
|
|
Witam
Nareszcie |
_________________ Nie jestem chory ale staram się pomagać
 |
|
|
|
 |
anna

|
Wysłany: 2017-12-08, 11:20
|
|
|
|
|
|
|
 |
Beata Murawska

|
Wysłany: 2017-12-08, 18:31
|
|
|
|
_________________ Bea
Nie w tym rzecz ile przed nami upadków,ale ile razy będziemy mieli siłę wstać wstaniemy ... |
|
|
|
 |
anuska6

|
Wysłany: 2017-12-09, 12:10
|
|
|
Aniu,moja imienniczko,już miałam serdecznie cię przeprosić za to że zupełnie nie utkwiłaś w mojej pamięci,ale za sprawą pewnej osoby {zastrzega sobie ona anonimowość}
wiem,że w jadalni siedziałaś z Kasią i Moniką przy stole.Nie wiem dlaczego nie dane nam było zamienić ani słowa,choć pamiętam twoją zabawną historyjkę o tym jak to powiedzieli ci że masz koła w samochodzie poprzebijane.Podobno też siedziałaś na kanapie przy Dorotce podczas urodzin Wiesi,i wtedy również nie zwróciłam na ciebie uwagi.Potem wystąpienie Marcina mnie wciągnęło i byłam w lekkim szoku no i wypiłam trochę białego wina a że ja mam słabą głowę to efekt był taki,że wychodziłam stamtąd {{dobra wyjeżdżałam,jeśli chodzi o szczegóły}}na rauszu.Ale przy pierwszej nadarzającej się okazji postaram się to nadrobić,to znaczy ty też musisz Aniu dać mi okazję zamienienia z sobą kilka a może kilkanaście słów. A Beatko Murawska nam jak i każdemu z uczestników listopadowego turnusu nie było dane zamienić słówka z tobą,ale mam nadzieję,że wkrótce to nadrobimy. |
_________________ kobieta kameleon. |
|
|
|
 |
Beata Murawska

|
Wysłany: 2017-12-09, 13:42
|
|
|
| anuska6 napisał/a: | :kwiatek1: Aniu,moja imienniczko,już miałam serdecznie cię przeprosić za to że zupełnie nie utkwiłaś w mojej pamięci,ale za sprawą pewnej osoby {zastrzega sobie ona anonimowość}
wiem,że w jadalni siedziałaś z Kasią i Moniką przy stole.Nie wiem dlaczego nie dane nam było zamienić ani słowa,choć pamiętam twoją zabawną historyjkę o tym jak to powiedzieli ci że masz koła w samochodzie poprzebijane.Podobno też siedziałaś na kanapie przy Dorotce podczas urodzin Wiesi,i wtedy również nie zwróciłam na ciebie uwagi.Potem wystąpienie Marcina mnie wciągnęło i byłam w lekkim szoku no i wypiłam trochę białego wina a że ja mam słabą głowę to efekt był taki,że wychodziłam stamtąd {{dobra wyjeżdżałam,jeśli chodzi o szczegóły}}na rauszu.Ale przy pierwszej nadarzającej się okazji postaram się to nadrobić,to znaczy ty też musisz Aniu dać mi okazję zamienienia z sobą kilka a może kilkanaście słów. A Beatko Murawska nam jak i każdemu z uczestników listopadowego turnusu nie było dane zamienić słówka z tobą,ale mam nadzieję,że wkrótce to nadrobimy. | Witam serdecznie ja po prostu chciałam się przywitać nie uczestniczyłam w listopadowym turnusie także nie miałyśmy szans się spotkać haha pozdrawiam |
_________________ Bea
Nie w tym rzecz ile przed nami upadków,ale ile razy będziemy mieli siłę wstać wstaniemy ... |
|
|
|
 |
anuska6

|
Wysłany: 2017-12-09, 16:54 do Beaty M.
|
|
|
wiem Beatko,przecież napisałam,że nikomu z listop.turnusu nie było dane zamienić z tobą słówka. |
|
|
|
 |
Ela

|
Wysłany: 2017-12-10, 14:56
|
|
|
Pisałaś o Ani, ale ona nie jeździ na turnusy ze Stowarzyszeniem |
_________________ Ela
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
Dorota75

|
Wysłany: 2017-12-10, 15:18
|
|
|
| Ela napisał/a: | :witos: Pisałaś o Ani, ale ona nie jeździ na turnusy ze Stowarzyszeniem |
Zależy która Ania . Jest taka, która jeżdzi. |
_________________ Pozdrawiam,
Dorota
"Dum Spiro Spero" |
|
|
|
 |
Ela

|
Wysłany: 2017-12-10, 16:09
|
|
|
| Na tym żadna nie była, ale pisała tu Ania z Kalisza i ją miałam na myśli |
_________________ Ela
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
Beata Murawska

|
Wysłany: 2017-12-10, 18:01 Re: do Beaty M.
|
|
|
| anuska6 napisał/a: | wiem Beatko,przecież napisałam,że nikomu z listop.turnusu nie było dane zamienić z tobą słówka. | Witam żle zrozumiałam - pozdrawiam |
_________________ Bea
|
|
|
 |
anuska6

|
Wysłany: 2017-12-11, 16:44
|
|
|
| Elu,a ty byłaś? |
|
|
|
 |
anuska6

|
Wysłany: 2017-12-11, 16:46
|
|
|
nie szkodzi Beatko,zdarza się. |
|
|
|
 |
anuska6

|
Wysłany: 2017-12-11, 16:52
|
|
|
Dorotko,to ta o której pisałam? |
|
|
|
 |
Dorota75

|
Wysłany: 2017-12-11, 18:13
|
|
|
[quote="anuska6"]:serce: Dorotko,to ta o której pisałam? [/quote
Ja już nie wiem , zamieszałyście z tymi Aniami .Ta , ktora jezdzi z Nami to Ania z Konstancina i Ona była teraz w Sarbinowie i to jest ta o której mówisz.
Ta o której mówi Ela to inna Ania. |
_________________ Pozdrawiam,
Dorota
"Dum Spiro Spero" |
|
|
|
 |
Ela

|
Wysłany: 2017-12-11, 20:28
|
|
|
| anuska6 napisał/a: | | Elu,a ty byłaś? | Nie byłam |
_________________ Ela
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
anuska6

|
Wysłany: 2017-12-12, 13:16
|
|
|
[quote="Dorota75"] | anuska6 napisał/a: | :serce: Dorotko,to ta o której pisałam? [/quote
Ja już nie wiem , zamieszałyście z tymi Aniami .Ta , ktora jezdzi z Nami to Ania z Konstancina i Ona była teraz w Sarbinowie i to jest ta o której mówisz.
Ta o której mówi Ela to inna Ania. | mój informator wprowadził mnie w błąd,ale wiem już że Ania...dobra dajmy spokój Aniom.Dzięki tobie,Dorotko,wszystko jasne. |
|
|
|
 |
Marcin Ł
Administrator
|
Wysłany: 2017-12-12, 21:28
|
|
|
| zwolnij informatora :) |
_________________ Nie jestem chory ale staram się pomagać
 |
|
|
|
 |
anuska6

|
Wysłany: 2017-12-13, 11:30
|
|
|
| Marcin Ł napisał/a: | | zwolnij informatora :) | To nie takie proste Marcinie,chciałabym i nie mogę jest tani! |
|
|
|
 |
|
|