To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Różne - LUŹNE ROZMOWY

Dorota75 - 2013-11-08, 08:16

:dzien_dobry :dzien_dobry

:koniczynka: :kolarz:

O nowe emotki , ta rowerowa to dla mnie :P

Fajne :radosne-sloneczko: :

Dorota75 - 2013-11-08, 08:34

zakrenata napisał/a:
Dorota wczoraj do nocy jeszcze pisałam z naszym Prezesem bo my nocne marki . Dziś od rana kończyłam malowanie kuchni to nie miałam czasu .Nie myśl sobie że ja tak po drabinie raczej wałek na kiju i wałek mnie prowadzi a nie ja jego ale jak najdłżej być nie zależną.Jutro szwagier z Rysią przyjeżdza kończyć malować a tu już zrobiłam wszędzie może nie doskonale ale Zosia samosia dała radę.Dostanę opieprz :rzeznia: ale cóż,niech i tak będzie. :dance:

:serce: :bum-cyk: :banana2:

No ja też sama z Córką. Jak coś męskiego jest do roboty to Marcina wzywam na pomoc. Staram się sama wszystko robić, ale wiadomo - choroba coraz bardziej mnie ogranicza . Ale co , co nas nie zabije to nas wzmocni !! I heja , do przodu . Nie ma innej rady :drzewo-tanczy:

Dorota75 - 2013-11-08, 08:35

No , Franek mówił , że On koło 2 chodzi spać ... :roll: :hoho:
Dorota75 - 2013-11-08, 08:48

:slonce2: :slonce2: :slonce2: :slonce2:
Iwona 1972 - 2013-11-08, 09:17
Temat postu: re
:kolarz: Brakuje dodatkowego koła z tyłu :smiech: :smiech: :smiech:
Ania - 2013-11-08, 10:31

:radosne-sloneczko: u mnie pokazuje się słoneczko.

http://g22.id.joe.pl/zdje...-na-piatek.html
Pozdrawiam :zgoda:

Dorota75 - 2013-11-08, 10:32

:slonce2:

JA A W DOMU MAM TAKI - TYLKO STACJONARNY . TEN TO WCALE NIE MA KÓŁEK - HAHAHA

:terefere: :smiech: :smiech: :rotfl:

katarzynab_81 - 2013-11-08, 11:32

też mam taki wypasiony mój ma jedno kolo :elvis: ale za to nie ma kierownicy urwała się :smiech:
Dorota75 - 2013-11-08, 11:37

katarzynab_81 napisał/a:
też mam taki wypasiony mój ma jedno kolo :elvis: ale za to nie ma kierownicy urwała się :smiech:

Też fajnie , Moj rower kocha kot . Z siodełka robi sobie siedzisko ,a rączki obite gąbką to już mi tak styrałże już nic tam nie ma :rzeznia: :rzeznia:

zakrenata - 2013-11-08, 15:24

No moje dziewczyny ja nie mam rowerka ale za to dziś mam Rysię która was pozdrawia .Obiecała mi że jak dzieci ją zalogują to też będzie coś gryzdać do Was. :komputerowiec:
Dorota75 - 2013-11-08, 15:29

:hop-hop: :hopsasa: :fala: :bum-cyk: :hop-hop:

FAJNIE

Dorota75 - 2013-11-08, 19:51

No ładnie ,

Nikogo nie ma . Na imprezę pewnie poszli :kapela: :kapela: , a mówią , że chorzy . :smiech: :chory: :piwko1:

Iwona 1972 - 2013-11-08, 19:59

:smiech: :smiech: :smiech:
Ela - 2013-11-08, 20:07

Dorota75 napisał/a:
katarzynab_81 napisał/a:

Też fajnie , Moj rower kocha kot . Z siodełka robi sobie siedzisko ,a rączki obite gąbką to już mi tak styrałże już nic tam nie ma :rzeznia: :rzeznia:

A mojego to nikt nie kocha :deska: stoi i odpoczywa w pokoju obok biurka z komputerem, taki leń. :drzewo-tanczy: :rotfl: a ja tylko z niego kurze musze ścierać :wawa:

Dorota75 - 2013-11-08, 20:11

Oooo, dobrze wiedzieć . Powiem Marcinowi , że nie tylko ja mam lenia . Bo on mi ciągle wypomina że nie jezdze :terefere: :terefere:
Ela - 2013-11-08, 20:22

Dorota75 napisał/a:
No ładnie ,

Nikogo nie ma . Na imprezę pewnie poszli :kapela: :kapela: , a mówią , że chorzy . :smiech: :chory: :piwko1:

Ja dopiero dotarłam do pokoju. Jestem w Poznaniu, szkolenie mieliśmy kilkaset metrów od mojego hotelu, ale dla mnie męcząca wyprawa. :chory: Całe szczęście, że jest to Forum z Wami :radosne-sloneczko:
Jak otworzyłam laptopa i zobaczyłam 32 nowych wpisów, to się poczułam od razu lepiej :bum-cyk: :super: a te nowe :robin: są świetne

Dorota75 - 2013-11-08, 20:25

:smiech: :smiech: :bum-cyk: No niezłe to teraz :grill: a potem :plaza:

:serce:

zakrenata - 2013-11-08, 20:56

A myślałam że tylko ja uzależniona a ty Ela też . Dorota pamiętasz jak pisałam że takie kaleki jak my mijali tubylcy na turnusie jak trędowate a tu niespodzianka facet mnie znalazł na naszej klasie :serce: gdzie prawie nie zaglądam, sprawdziłam najpierw czy to nie ten słynny facet w rajtuzach bo wydawał się podobny pamiętasz go no ten jak na mnie się uwziął na turnusie to tak mi truł gadką a taki głupi jak ten jego styl ha ha :smiech: ale to był jakiś inny chyba z 8 lat młodszy " z głupim się przez ścianę macał "zaraz go spławiłam wielki MEN :olaie:
Dorota75 - 2013-11-08, 21:03

zakrenata napisał/a:
A myślałam że tylko ja uzależniona a ty Ela też . Dorota pamiętasz jak pisałam że takie kaleki jak my mijali tubylcy na turnusie jak trędowate a tu niespodzianka facet mnie znalazł na naszej klasie :serce: gdzie prawie nie zaglądam, sprawdziłam najpierw czy to nie ten słynny facet w rajtuzach bo wydawał się podobny pamiętasz go no ten jak na mnie się uwziął na turnusie to tak mi truł gadką a taki głupi jak ten jego styl ha ha :smiech: ale to był jakiś inny chyba z 8 lat młodszy " z głupim się przez ścianę macał "zaraz go spławiłam wielki MEN :olaie:

jezuuuuuuuuuuuuu,

Jasne , że pamiętam. :deska: :dance: O raju , aż się oplułam, jaka masakra .

Ela - 2013-11-08, 21:18

zakrenata napisał/a:
A myślałam że tylko ja uzależniona a ty Ela też

Wydało się :olala:

Dorota75 - 2013-11-08, 21:22

:drzewo-tanczy:
Ela - 2013-11-08, 21:27

:kon1: :budzik: :dobranoc: :slodkich_snow: jutro muszę wstać. szkoda mi wyłaczać komputer, chyba faktycznie się uzależniłam :radosne-sloneczko:
Dorota75 - 2013-11-08, 21:29

:dobranoc: :dobranoc: :dobranoc: :dobranoc: :dobranoc: :slodkich_snow: :slodkich_snow: :slodkich_snow: :slodkich_snow: :slodkich_snow: :slodkich_snow: :slodkich_snow: :budzik: :budzik: :budzik: :budzik: :budzik: :budzik:
Iwona 1972 - 2013-11-08, 21:33

:dobranoc: :dobranoc: :dobranoc:
zakrenata - 2013-11-08, 21:40

To żart gdybyśmy nie lubiły pisać to kto by to robił :kapiel:
Dorota75 - 2013-11-08, 22:25

:kapiel: :kapiel: :dobranoc: :dobranoc: :dobranoc: :dobranoc: :dobranoc: :slodkich_snow: :slodkich_snow: :slodkich_snow: :rzut-milosci: :rzut-milosci: :rzut-milosci: :rzut-milosci:
Ela - 2013-11-09, 08:17

:witos: :dzien_dobry :fala: :rzut-milosci:
Iwona 1972 - 2013-11-09, 08:24

:dzien_dobry :dzien_dobry :dzien_dobry :rzut-milosci: :rzut-milosci: :rzut-milosci:
Ania - 2013-11-09, 09:03

:dzien_dobry :radosne-sloneczko:

Pokochaj jesień

Spróbuj pokochać jesień
z niesamowitymi urokami
Spójrz ile piękna niesie
obdarzając cię nowymi dniami.

Kolorowo jak wiosną
barwne liście ostatki zieleni
Dadzą chwilę radosną
twą szarość życia mogą odmienić.

Wieczór szybciej nastaje
słońce też znika wcześniej niż latem
Lecz nowe czy nie daje
chwile spokoju skorzystaj zatem.
Tadeusz Karasiewicz :fala:

AGATA - 2013-11-09, 12:15

Ale ładne.. w sam raz na ten ponury pochmurny dzień :slonce2: :slonce2: :slonce2: :kwiatek1: :kwiatek1:
Dorota75 - 2013-11-09, 21:09

https://www.youtube.com/watch?v=6sGEQkaIsFE#t=78
Ania - 2013-11-10, 09:03

:witos:
U mnie wstaje ,piękne :radosne-sloneczko: i pokazuje swoje jesienne promienie.
http://www.youtube.com/watch?v=R3TBP8XzmM0
Spokojnej niedzieli i miłego odpoczynku. :fala: :rzut-milosci:

zakrenata - 2013-11-10, 15:27

wszyscy chyba świętują chyba, ja od przyjścia z kościoła dopiero siadłam na chwilę do kawy piekę torty bo jutro przychodzi z 10 koleżanek a głupio ich nauczyłam że zawsze muszę mieć nowe ciasto , bo zwykłe placki pieką rodzinie to u mnie pracochłonne ,a jeszcze żarcie też to jak zwykle będę zdychać tydzień (ale lubimy się) to rada jestem że razem się babiniec zejdzie kobitki same się lepiej bawią,dlatego tak często są u mnie , odpoczną od rodziny i skakania wkoło nich :drinks: :piwko1:
Ela - 2013-11-10, 15:42

szkoda, że mam tak daleko, bo bym reż na to ciacho wpadła, bardzo lubię słodkie rzeczy, zaraz pewnie coś sobie zjem, kupionego niestety.
Ania - 2013-11-10, 16:37

:wawa: uprawiam lenistwo, 2 ciastka kupuje w cukierni jak mam ochotę, leń przerasta mnie :wawa:
Spotkania ploteczkowe z koleżankami w kawiarni też wygoda i chyba :robin:
Pozdrawiam .udanych wypieków :bum-cyk:

zakrenata - 2013-11-10, 16:56

starczyło by dla wszystkich lubię piec jedzenie to jak muszę (nie wyrywa z butów) dlatego na wszystkie imprezy rodzinne ciotka piecze tzw. ciasta wykwintne a Ryśka gotuje bo ona nie lubi piec ale gotować grapy ok. dlatego się uzupełniamy jak będą jechać do Warszawy na walne to myślę że nie zależnie odn tego czy pojadę upiekę ze dwa placki to będziecie miały okazję posmakować choć wiem że jak się człowiek stara to nie wyjdzie a w dodatku podróż daleka :obiecuje: :radosne-sloneczko:
Ela - 2013-11-10, 17:24

właśnie zjadłam ciastko kupione na stacji benzynowej, po drodze do domu :oops: dobre było
Ela - 2013-11-13, 07:25

Wczoraj zawadziłam nogą o dywan i tak rąbnęłam i rozcięłam sobie brodę, ale jeszcze żyję :radosne-sloneczko: Na szczęście nie widać nic z wierzchu i mogę iść do pracy :dancer:
Iwona 1972 - 2013-11-13, 07:38

Ja też miałam dużo takich przygód.Na razie, jakoś w ostatniej chwili się się uratowałam przed upadkiem.Współczuję Ci Elu. :jez: :jez: :jez:
Ania - 2013-11-13, 08:59

:kwiatek1: Witam.
Elu co powiedzieć. :wracaj_do_zdowia:
Powodzenia. :radosne-sloneczko:

franek - 2013-11-13, 09:27

Ela napisał/a:
Nie, ale wczoraj zawadziłam nogą o dywan i tak rąbnęłam i rozcięłam sobie brodę, ale jeszcze żyję :radosne-sloneczko: Na szczęście nie widać nic z wierzchu i mogę iść do pracy :dancer:

Współczuję Elu trzymaj się :rozchmurz_sie: :rozchmurz_sie: :rozchmurz_sie:

Dorota75 - 2013-11-13, 10:03

Ooo ,

Elcia :serce: , witaj w klubie . Najpierw ryz teraz dywan . Ja ostatnio też dwa razy . ostatnio zawadziłam o kanapę i poleciałam jak długa na biurko . Dobrze , że jakoś przytomnie zakryłam - złapałam się za jego róg . Bo jakbym tak się na niego nadziała to nie chce myśleć co by było . A tak tylko łokieć zdarty i kolejny piękny siniak na kolanku :drzewo-tanczy: No i moje zdruzgotane ego :wawa: :wawa: :wawa:

Elcia - :wracaj_do_zdowia: :wracaj_do_zdowia: :wracaj_do_zdowia:

Ja zawsze po takich numerach mam spadek poczucia wartości , że jestem do bani :Oam:
I zzaczynam ćwiczyć - hashahhahahahh :slonce2: :slonce2:

franek - 2013-11-13, 10:41

Dorota75 napisał/a:

I zaczynam ćwiczyć - hashahhahahahh :slonce2: :slonce2:

:deska:
Ja ćwiczę codziennie zatem nie "zaczynam" polecam ćwiczcie to daje "solidnego kopa"

Ela - 2013-11-13, 12:44

Znów zeszliśmy z tematu i to ja sprowokowałam :slonce2:

Dobrze mówicie o tej rehabilitacji, to przecież jest lepsze od koenzymu .Chyba muszę większą uwagę zwracać na to jak stawiam nogi, chyba znów zaczynam szurać nimi.

halinakliczka - 2013-11-13, 13:23

:serce: Elu, bardzo Ci współczuję, wracaj do zdrowia. :-) .Wczoraj zrobiłam Monice badania o których pisałaś, wyniki będą za dwa tygodnie. Od 14 listopada będzie miała rehabilitację domową. Serdecznie pozdrawiam i życzę jak najmniej urazów.
Dorota75 - 2013-11-13, 13:38

Ela napisał/a:

Dobrze mówicie o tej rehabilitacji, to przecież jest lepsze od koenzymu .Chyba muszę większą uwagę zwracać na to jak stawiam nogi, chyba znów zaczynam szurać nimi.

Ela ,

Będziesz bocianem ?? Ja tam nie szuram , ja się wywalam jak coś chce zrobić za szybko . Rysia się śmiała ze mnie , że ja ślimak , ale ja wolę coś zrobić wolniej a dokładnie . A poza tym jak coś robię za szybko to potem są efekty - pozbijane kolana :smiech: :deska:

Iwona 1972 - 2013-11-13, 13:48

Ela napisał/a:

No to musisz posprzątać,bo faktycznie piszemy już nie na temat. :radosne-sloneczko: :radosne-sloneczko: :radosne-sloneczko:

Dorota75 - 2013-11-13, 13:52

Właśnie , jesteś na pomarańczowo na forum to sprzątaj :dance:

Franek na zielono to nie wiem co On miałby robić :grill: :na-harmonii: :estrada:
zabawiać na intelektualnie , zapewnić nam rozrywkę .

Ela - 2013-11-13, 20:13

posprzątałam i dziękuję wszystkim za pocieszenie :bum-cyk:
:drzewo-tanczy: zielony to moderator, kiedyś była taka potrzeba Franek i Ewa, moja córka, mieli te uprawnienia. Teraz, przy porządkach zabrałam je Ewie, ale Frankowi nie :robin:

Ela - 2013-11-13, 20:27

Reniu, widzę, że Rysia jest z nami :radosne-sloneczko: