Rehabilitacja - wiadomości ogólne, pytania i nasze doświadczenia - ĆWICZENIA-OCHOTA,CHĘĆ CZY LENISTWO
Ania - 2013-07-18, 10:12 Temat postu: ĆWICZENIA-OCHOTA,CHĘĆ CZY LENISTWO
Ja tam nie wiem czy mam ochotę , chęć ,czy mi się chce ,przyjęłam to jako "mus " pewnie ,że mam lenia i robię sobie odpoczynek, ale wiem ,że to wszystko dla mnie, skoro sama nie zadbam nikt nie zrobi tego za mnie.Jako ,że mam wolny czas to wykorzystuję dla siebie ,powiedziałabym choroba "stoi prawie w miejscu.
Mobilizacja i cwiczenia.
-----------------------------
Pozdrawiam
Dorota75 - 2013-07-18, 13:33 Temat postu: Re: ĆWICZENIA-OCHOTA,CHĘĆ CZY LENISTWO
| Ania napisał/a: | ;-) Ja tam nie wiem czy mam ochotę , chęć ,czy mi się chce ,przyjęłam to jako "mus " pewnie ,że mam lenia i robię sobie odpoczynek, ale wiem ,że to wszystko dla mnie, skoro sama nie zadbam nikt nie zrobi tego za mnie.Jako ,że mam wolny czas to wykorzystuję dla siebie ,powiedziałabym choroba "stoi prawie w miejscu.
Mobilizacja i cwiczenia.
-----------------------------
Pozdrawiam |
ŚWIĘTA PRAWDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
katarzynab_81 - 2013-07-18, 21:43
każdy ma takie dni kiedy się nic nie chce ja wtedy staram się zmusić ale przyznaje się nie zawsze wychodzi
Dorota75 - 2013-07-18, 22:12
| katarzynab_81 napisał/a: | każdy ma takie dni kiedy się nic nie chce ja wtedy staram się zmusić ale przyznaje się nie zawsze wychodzi |
Niestety , ale to na razie jedyny sposob by sie utrzymac w jako takiej formie
Ania - 2013-07-19, 08:32
Witam .Ja jak mam "lenia " nie robię nic, do niczego się nie zmuszam , dobrze mi to wychodzi taki bezruch .
Njczęściej włączam kompa gram w kulki,stawiam pasjansa, lub ogladam slajdy , są z całego świata, dla mnie super odprężenie, a jeszcze ktoś się włączy na skpe , wraca chęć i ochota
------------------------
Radości, miłego dnia
Dorota75 - 2013-07-19, 14:25
| Ania napisał/a: | :roll: Witam .Ja jak mam "lenia " nie robię nic, do niczego się nie zmuszam , dobrze mi to wychodzi taki bezruch .
Njczęściej włączam kompa gram w kulki,stawiam pasjansa, lub ogladam slajdy , są z całego świata, dla mnie super odprężenie, a jeszcze ktoś się włączy na skpe , wraca chęć i ochota
------------------------
Radości, miłego dnia |
Ja tam siedzę non stop na fejsie :) , gram w Farmeramę a teraz za Córkę w Wiejskie życie
Ania - 2013-07-22, 09:07
Witam. słonecznie
Wczoraj wykonałam chyba 1 tyg,cwiczenia oddechowe i budujace siłę mięśni, sapiąć , dysząć, podpierając sie kijkami , wspierająć sie na ramieniu męża, idąc dookoła góry znalazłam się na szczycie "Wiezycy "ale jestem dumna z takiego wyczynu.
Taki marsz to jak pedałowanie na Waszym pięknym rowerze.
Miłego dnia
Ela - 2013-07-22, 12:21
To ta Wieżyca? gratuluję :) http://www.wiezyca.pl/pl/wiezyca.html
Na wakacjach tam jesteś?
Ja byłam wczoraj na Stogu Izerskim http://stogizerski.republika.pl/schr/index.htm
To ponad 1000 m nad poziomem morza :)
ale wjechałam gondolą Z tym że do gondoli od parkingu też było kawałek i później na tym Stogu też chodziiśmy
Ania - 2013-07-22, 13:07
Pozdrawiam.
"Wieżyca " http://www.sleza.sobotka.net/index.php?go=31 to górka w masywie Slęzy - to niedzielny wpad spacerowy.
Stóg Izerski ze spacerem , gondolą zaliczyłam na majowym wypadzie-taki wysiłek utrzymuje mnie w jako takiej formie.
Miłego dnia.
|
|
|