To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Niepełnosprawny w pracy - PFRON i ZUS

Anonymous - 2010-03-07, 09:56
Temat postu: PFRON i ZUS
Hej, kiedyś już Was odwiedziłem, byłem przed badaniami których wyniki w ten piątek dostałem. Wynika z nich że mam gen niepoprawny czyli jestem chory :(

Wracając do tematu, planuje postarać się o grupę inwalidzką i zatrudnić w jednej firmie.

Wiem że firma może dostać od PFRON jakieś fundusze na dostosowanie stanowiska pracy pode mnie i chciałem wiedzieć jeszcze jakiej wysokości ZUS będą płacili za zatrudnienie mnie?

pozdrawiam

Ela - 2010-03-07, 10:48

Nie mogę teraz coś wejść na stronę, ale tu znajdziesz wiele przydatnych informacji
www.mpips.gov.pl na pewno sobie z tym poradzisz, jest tam zakładka dla osób niepełnosprawnych

Ela - 2010-04-09, 19:30

Jak tam postępy w załatwianiu grupy i pracy?
maria feliks - 2010-04-26, 15:37

Elu za twoją poradą zaczłam piec ciasta i w niedziele sprzedawać na Chudowie!brakowało mi tego zajęcia teraz czuję się jeszcze potrzebna!MAM DO WSZYSTKICH PROŻBĘ JAK MACIE DOBRE WYPRÓBOWANE PRZEPISY NA CIASTA BEZ KREMU TO PISZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!Z G ÓRY DZIĘKUJE
Ela - 2010-04-26, 19:06

Ale się cieszę :-D przepisy będą - w przepisach. na razie polecam - wypróbowałam - sernik Beaty i marchewkowe - Ani
maria feliks - 2010-04-26, 19:09

Wczoraj Pierwszy raz sprzedawałam i właśnie między innymi byłó ciasto marchewkowe ANI
anna - 2010-04-30, 08:49
Temat postu: przepis
to bardzo miłe ,że mój przepis na ciasto marchewkowe ,tak smakuje :-D